Cum a reacționat fiul Danei Rogoz când a aflat că va avea un frate sau o soră?

Spre finalul lunii decembrie a anului trecut, pe contul personal de Instagram, Dana Rogoz a făcut marele a anunț: Este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor deveni părinți pentru a doua oară!

Cuplul mai are împreună un fiu, Vlad, în vârstă de 5 ani. Actrița a dezvăluit și care este sexul bebelușului. Perechea va avea o fetiță!

Cum a reacționat fiul Danei Rogoz când a aflat că va avea un frate sau o soră?

„Ştiam că vreau al doilea copil dintotdeauna. Na, am avut doi fraţi mai mari, aşa am crescut.

Dar Vlad nu a fost niciodată genul acela de copil care să îmi ceară un frate sau o soră. Dimpotrivă, îmi spunea cât se poate de clar că el nu vrea asta, că familia noastră e deja perfectă, aşa cum e ea, așa începe mesajul actriței din mediul online.

„Nu i-am spus lui Vlad de la început”

„Şi l-am înţeles, de fiecare dată. Ba mai mult, în toţi aceşti ani am fost atât de preocupată de evoluţia lui, de nevoile şi temerile lui, încât nici mie nu mi se părea normal să mă gândesc la al doilea copil, care să ia din timpul ăla frumos care îi era rezervat doar lui.

Dar Vlad a crescut mult, a devenit mai independent, mai stăpân pe emoţiile lui, aşa că Radu şi cu mine am revenit la ideea de a avea al doilea copil.

Şi s-a întâmplat, culmea, să primim frumoasa veste în cea mai aglomerată perioadă a vieţii mele.

Nu i-am spus lui Vlad de la început. Am aşteptat până aproape de finalul primului trimestru.

Şi, în tot acest timp, cele mai mari griji au fost legate de cum va reacţiona el când va afla, dar şi când va deveni fratele mai mare.

Mii de proiecţii. Mii de posibile întrebări şi răspunsuri”, a continuat actrița, pe blogul personal, potrivit OK! Magazine.

„Nu are voie în camera mea”

„«Nu are voie în camera mea»”, a ținut să precizeze Vlad la aflarea veștii. „«Şi trebuie să mă apuc să îmi strâng jucăriile …», continuă el, căutandu-le cu privirea gânditor prin living.

I-am explicat că mai durează ceva până se naşte şi până ajunge să mişune şi să se caţere peste tot prin casă, până la jucăriile lui.

«Întâi o să fie ziua ta şi abia după încă 2 luni se va naşte». «Ah, ce bine că nu îmi strică ziua de naştere»”, a mai scris Dana.

Foto: Instagram

Citește și:

Au stârnit furia canadienilor! Peste 80.000 de oameni au semnat o petiție împotriva ducilor de Sussex

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Despre cine se vorbește că i-a furat inima super modelului?

Meghan Markle, nou proces în instanță! Ducesa de Sussex dă în judecată fotograful care a urmărit-o în timpul unei drumeții în Vancouver, dar și publicațiile care au cumpărat imaginile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete