Dan Chișu a refuzat să o primească pe Pink în restaurantul lui. Care este explicația?

Dan Chișu și Pink

Pentru orice proprietar de restaurant, vizita unei personalități internaționale reprezintă un motiv de mândrie și de bucurie, însă nu și dacă sunt încălcate anumite reguli. Dan Chișu a refuzat să o primească pe Pink în restaurantul lui. Care este explicația? 

La intrarea în foarte multe locații este afișat un mesaj pe care mulți îl trec cu vederea, dar care pentru proprietari are o mare importanță: “Acest restaurant are dreptul de a-și selecta clientela”. Astfel, dacă atitudinea sau vestimentația clienților nu este una în conformitate cu locația, proprietarii pot interzice accesul acestora în incinta respectivă.

Dan Chișu a refuzat să o primească pe Pink în restaurantul lui. Care este explicația?

Deși pare greu de crezut, Dan Chișu a refuzat inițial să o primească pe Pink în restaurantul lui, iar explicația este una cât se poate de serioasă. Acest lucru se întâmpla la începutul anilor 2000, atunci când celebrul actor, regizor și producător român deținea un restaurant în București, locație care era frecventată adesea de vedetele internaționale ajunse în România. Având în vedere acest lucru și pentru a le oferi clienților atmosfera pe care o așteptau, regulile impuse erau foarte stricte. Astfel s-a ajuns în situația de a-i interzice accesul în restaurant celebrei Pink, totul din cauza vestimentației.

“Cum a venit Pink la restaurant? A apărut într-o zi la o dubiță din aia de la PRO TV și a venit o gagică, în trening și cu niște papuci de casă cu doi ursuleți din ăia, doi motănei. M-am uitat la ea și am zis: “Îmi pare rău, nu se poate, nu e ținuta corespunzătoare.” A venit cineva de la PRO TV și a zis: “Măi, nu știi cine e? E Pink”. Și ce dacă e Pink, poate să fie și green. Nu poate să intre în pijama. Și mi-au zis că nu îmi dau seama ce am pierdut. Pink a zis: “ia să văd cine nu m-a lăsat pe mine să intru”. A venit. Normal că am primit-o cum rar se primește. Stăteam sus cu ea, vorbeam.”, a povestit Dan Chișu în cadrul unui nou episod din seria M.C.N. Podcast a lui Micutzu.

Cu toate că inițial a decis să nu o primească pe Pink în restaurantul său, ulterior, Dan Chișu a făcut o excepție pentru celebra cântăreață, cei doi purtând o discuție amicală.

Foto: facebook, hepta.ro

Citește și:

Artista Jessica Simpson, agresată sexual în copilărie: „Eram victima, dar într-un fel mă și învinovățeam'

Au stârnit furia canadienilor! Peste 80.000 de oameni au semnat o petiție împotriva ducilor de Sussex

Smiley se mută în SUA! Care este motivul?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete