Cum a ales Jojo numele fiului ei Achim? „În acel moment am știut că așa îl va chema pe fiul meu”

Jojo și fiul ei Achim

Pe contul personal de Instagram, Jojo (38 de ani), pe numele ei real Cătălina Grama, a celebrat marți, 7 ianuarie 2020, onomastica fiului ei, Achim Ioan.

În mesajul atașat fotografiilor publicate, deși i-a urat micuțului „La mulți ani!” pentru numele de Sfânt pe care îl poartă, actrița a dezvăluit cum a ajuns să-l numească pe acesta nu doar Ioan, ci și Achim.

Cum a ales Jojo numele fiului ei Achim? „În acel moment am știut că așa îl va chema pe fiul meu”

„La mulți ani, Achim Ioan, prima minune a vieții mele! La mulți ani, Ioana și Ion! Să fiți fericiți, sănătoși, sereni și iubiți!

Pe Achim l-a chemat numai Ioan pâna în luna a șaptea. Eram cu burtica mare pe un fotoliu, seara, când am primit ideea de a-i adăuga un nume.

Mă uitam la Moromeții și, la un moment dat, domnul Victor Rebengiuc, în film Ilie Moromete, îl striga puternic pe fiul său: „Achimeee!”.

Nu știu de ce și cum, însă în acel moment am știut că așa îl va chema pe fiul meu.

Pe vremea aceea lucram cu colegii de la Divertis, și ei mi-au poreclit băiețelul nenăscut încă, „Moromete”.

Cert este că, deși Achim este și Ioan, un nume la fel de puternic și frumos, atunci, cineva de sus mi-a șoptit că așa trebuie să fie numele lui.

Cea mai încântată a fost bunica mea, pentru că pe fratele ei mai mare îl chema Ioachim.”

Jojo și actorul Paul Ipate (34 de ani) au aniversat anul trecut 5 ani de relaţie. Împreună, actorii au o fiică, Zora, în vârstă de aproape trei ani. Micuța va împlini trei ani peste doar trei zile, pe 10 ianuarie.

Achim Ioan este fiul actriței din primul ei mariaj, căsnicie încheiată în anul 2012.

Fiica lui Jojo, asemănare izbitoare cu o pictură celebră

La începutul lunii noiembrie, Jojo publica o fotografie cu chipul fiicei sale într-un colaj. Nu fără un argument solid, ci pentru a împărtăși urmăritorilor ei faptul că Zora îi seamănă leit Infantei Margareta Teresa a Spaniei, fiica Regelui Philip al IV-lea al Spaniei și al Marianei a Austriei.

Imaginea AICI!

„Stiți deja că nu îmi place să postez poze prea evidente cu copiii. Am prieteni de o viață care glumesc și îmi spun că s-au săturat de spatele Zorei.️

În dimineața asta, pur și simplu nu m-am putut abține. Vă povesteam la un moment dat că pe la vârsta de 4 ani m-am îndrăgostit de portretul unei fetițe, despre care am aflat ulterior că era Infanta Spaniei.

Acum, când mă uitam printre poze, m-a frapat asemănarea cu Zora din fotografia asta. Vă dați seama că am chipul Infantei întipărit în minte și în suflet de când eram copil.

Las Meninas este pictura mea favorită. Chipul Zorei îl respir prin toți porii în fiecare zi. Cu toate astea, mi-am dat seama abia astăzi că fiica mea seamănă cu fetița de care m-am îndrăgostit când eram copil.

A fost o descoperire mult prea interesantă și copleșitoare pentru mine ca să nu o împart cu voi.

Aveți așadar Infanta mea, în cele două ipostaze ale ei, așa cum a apărut ea în viața mea: prima dată la patru ani într-un portret, iar 34 de ani mai târziu la mine în grădină. #jurnaluluneiidealistepragmatice #aceeașidiferită #zoraipate”

Pictura Las Meninas (1656)

Infante este titlul dat copiilor regelui Spaniei și Portugaliei, în afara aceluia de primul născut, care nu vor succeda la tron.

Pictura artistului Diego Velázquez Las Meninas (1656) este afișată în Muzeul Prado din Madrid.

Tabloul rămâne în istorie drept unul dintre cele mai atent și îndelung analizate, personajele acestuia fiind surprinse în mișcare, similar unei fotografii instantanee.

Foto: Instagram

Citește și:

S-a decis! Ce studii va urma fiul cel mare al Ancăi Serea? David speră să se înscrie la o facultate din Anglia sau Olanda

Cum arată Pippa Middleton în costum de baie? Sora ducesei de Cambridge are o siluetă de invidiat!

Andreea Marin își mai dorește un copil pe cale naturală înainte de a lua în considerare varianta adopției

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete