Fiica lui Jojo, asemănare izbitoare cu o pictură celebră

Azi, pe contul personal de Instagram, Jojo a publicat o imagine cu chipul fiicei sale Zora. Până la sfârșitul lunii aprilie, actrița a decis să țină chipul micuței departe de rețelele sociale.

Pe 24 aprilie 2019, însă, Jojo a postat prima fotografie cu chipul fiicei sale și a actorului Paul Ipate.

Azi, actrița a publicat a doua imagine de acest fel. Nu fără un argument solid, ci pentru a împărtăși urmăritorilor ei faptul că Zora îi seamănă leit Infantei Margareta Teresa a Spaniei, fiica Regelui Philip al IV-lea al Spaniei și al Marianei a Austriei. Imaginile în GALERIA FOTO!

Fiica lui Jojo, asemănare izbitoare cu o pictură celebră

„Stiți deja că nu îmi place să postez poze prea evidente cu copiii. Am prieteni de o viață care glumesc și îmi spun că s-au săturat de spatele Zorei.️

În dimineața asta, pur și simplu nu m-am putut abține. Vă povesteam la un moment dat că pe la vârsta de 4 ani m-am îndrăgostit de portretul unei fetițe, despre care am aflat ulterior că era Infanta Spaniei.

Acum, când mă uitam printre poze, m-a frapat asemănarea cu Zora din fotografia asta. Vă dați seama că am chipul Infantei întipărit în minte și în suflet de când eram copil.

Las Meninas este pictura mea favorită. Chipul Zorei îl respir prin toți porii în fiecare zi. Cu toate astea, mi-am dat seama abia astăzi că fiica mea seamănă cu fetița de care m-am îndrăgostit când eram copil.

A fost o descoperire mult prea interesantă și copleșitoare pentru mine ca să nu o împart cu voi.

Aveți așadar Infanta mea, în cele două ipostaze ale ei, așa cum a apărut ea în viața mea: prima dată la patru ani într-un portret, iar 34 de ani mai târziu la mine în grădină. #jurnaluluneiidealistepragmatice #aceeașidiferită #zoraipate”

Pictura Las Meninas (1656)

Infante este titlul dat copiilor regelui Spaniei și Portugaliei, în afara aceluia de primul născut, care nu vor succeda la tron.

Pictura artistului Diego Velázquez Las Meninas (1656) este afișată în Muzeul Prado din Madrid.

Tabloul rămâne în istorie drept unul dintre cele mai atent și îndelung analizate, personajele acestuia fiind surprinse în mișcare, similar unei fotografii instantanee.

Foto: Instagram

Citește și: 

Monica Bellucci și fostul ei soț, Vincent Cassel, împreună pe covorul roșu. Actrița a atras toate privirile!

Alina Puscas, implicată într-un accident rutier. Cine a fost de vină și care este starea vedetei TV?

Știai că Antonia are o soră mai mică? Cum se înțelege Alessia cu băieții artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete