Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, s-a recăsătorit

Talinda și Chester Bennington

Talinda Bennington (43 de ani), cea care i-a fost soție regretatului solist al trupei Linkin Park, Chester Bennington, s-a căsătorit, pe data de 4 ianuarie, cu actualul ei partener de viață.

Chester s-a stins din viață în luna iulie a anului 2017, la doar 41 de ani, cauza decesului său fiind suicidul.

Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, s-a recăsătorit

După ce tabloidele au publicat informații false, informații potrivit cărora Talinda s-ar fi căsătorit pe data de 1 ianuarie (n.r. data în care ar fi aniversat 13 ani de mariaj cu regretatul cântăreț), văduva a publicat următorul mesaj în mediul online:

„Cu bucurie și iubire vreau să clarific ceva. PE DATA DE 4 IANUARIE m-am căsătorit cu un bărbat minunat care mi-e și un bun prieten.

Am sărbătorit alături de familiile și prietenii noștri pe frumoasa insulă O’ahu. Ziua aleasă a fost una plină de semnificații”.

Talinda continuă: „Aniversarea mea și a lui Chester nu a fost data nunții mele. 1 ianuarie va rămâne întotdeauna ziua în care eu și Chester ne-am căsătorit.

Nu aș picta niciodată acea zi cu o altă experiență. Tabloidele care au publicat informații false care au instigat la ură și au provocat durere, vă întreb, PENTRU CE? Pentru bani? Să obții bani din titluri false ar trebui să fie ilegal”.

Talida onorează amintirea fostului ei soț deși și-a refăcut viața

Deși și-a refăcut viața după decesul fostului ei soț, Talinda continuă să onoreze amintirea acestuia.

În anunțul logodnei sale de anul trecut, Talinda a scris: „Sunt aici pentru a vă spune că poți găsi iubire după tragedie.

Că moartea sufletului tău pereche nu înseamnă moartea ta. Familia, prietenii și frații mei din trupa Linkin Park l-au primit (n.r. pe logodnicul/soțul ei) în viața lor cu brațele deschise.

Voi continua să îl onorez pe Chester, iar misiunea mea în această viață este să fac în așa fel încât decesul său să nu fi fost în zadar”.

Împreună, Talinda și Chester au trei copii, două fiice și un fiu, Lily, Lila și Tyler. Cântărețul mai avea alți trei copii, trei fii, Jamie și Isaiah din relația cu Elka Brand și Draven din mariajul cu Samantha Marie Olit.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin își mai dorește un copil pe cale naturală înainte de a lua în considerare varianta adopției

Reacția actriței Jennifer Aniston la discursul de acceptare al lui Brad Pitt la Globurile de Aur 2020

Cum arată Pippa Middleton în costum de baie? Sora ducesei de Cambridge are o siluetă de invidiat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete