Cu cine a plecat Jennifer Aniston în Mexic? Vă dăm un indiciu: este o personalitate celebră în Hollywood!

Jennifer Aniston

Când toată lumea era mai mult decât surprinsă de … istorica împăcare dintre Jennifer Aniston și Brad Pitt, iată că paparazii au spulberat toate speranțele fanilor celor doi actori atât de iubiți.

Ceea ce creează impresia că această reconciliere a fost atât de dorită încât a fost sugerată ca fiind preludiul unei noi căsătorii între cei doi.

În realitate, frumoasa actriță, fostă soție a la fel de frumosului actor, a fost surprinsă recent, în perioada Anului Nou, undeva prin Mexic, la Tulum, alături de regizorul Will Speck.

Cei doi se aflau pe o plajă însorită, în ținute adecvate locației. Mai exact în costume de baie, Jennifer purtând chiar unul minuscul.

Pentru că își permite, având în vedere că, pentru vârsta ei – nu mai puțin de 51 de ani! -, Jen arată de-a dreptul fabulos.

Cei doi, obișnuiți cu trucurile fotografilor care vânează vedete, i-au observat imediat și nu s-au sfiit să le arate, prin atitudine, că sunt profund deranjați de prezența lor și că nu sunt deloc bineveniți prin preajmă.

Cu cine a plecat Jennifer Aniston în Mexic? Vă dăm un indiciu: este o personalitate celebră în Hollywood!

Jennifer Aniston și Will Speck s-au cunoscut în urmă cu aproape patru ani, în 2016, când au lucrat împreună la super-comedia „Office Christmas Party”.

Deși se pare că între cei doi nu există deocamdată nimic care să ducă cu gândul la o relație romantică, prietenele actriței spun că Jennifer este o candidată cu mari șanse de a deveni mai mult decât o bună prietenă a regizorului.

Aceleași prietene „au dat din casă” și au oferit presei tabloide informații despre ceea ce este între cei doi.

Deocamdată, nimic care să aibă vreo legătură cu dragostea. Au, într-adevăr, o relație specială, însă una de strânsă prietenie.

Will este amabil, amuzant, ambițios și mare amator de aventuri. Ceea ce nu știm este în ce sens a fost făcută referirea la spiritul lui de aventură …

Să fie vorba despre evadările inopinate precum cea în Mexic sau despre unele „slăbiciuni” masculine când vine vorba despre femei frumoase. Și celebre, cum este cazul fostei soții a lui Brad Pitt …

Imediat după Crăciun, un tabloid american cu renume de răspândac de știri false, punea lumea pe jar susținând că Jen și Brad s-ar fi recăsătorit, în secret, chiar de Crăciun.

Ghinion pentru așa-zișii ziariști americani. Un blog popular care se ocupă în principal cu demascarea unor astfel de informații neadevărate, menite numai să facă valuri pe seama celebrităților, a făcut lumină în acest subiect.

Adevărul este că, într-adevăr, Brad a participat la petrecerea privată de Crăciun, găzduită de Jennifer.

Dar prezența lui, alături de alte vedete de la Hollywood și totodată prieteni vechi ai celor doi actori, nu avea niciun alt scop decât cel de a sărbători Crăciunul și de a se distra.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Acum că Meghan Markle și prințul Harry sunt independenți din punct de vedere financiar, va reveni ducesa pe micul ecran?

Ziua de naștere a lui Kate Middleton, eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Ce mesaj i-au transmis Meghan Markle și prințul Harry ducesei?

Cele mai amuzante mesaje din mediul online după separarea ducilor de Sussex de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete