Cristina Stamate va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu din București! Cei care au iubit-o o vor conduce pe ultimul drum

Cei care au iubit-o și admirat-o pe Cristina Stamate își vor lua astăzi rămas bun de la ea. Actrița va fi înmormântată, astăzi, la Cimitirul Bellu. Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, iar ieri a fost depusă, pentru ultima oară, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase'.

Cristina Stamate va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu

Mai mulți actori dar și oameni simpli au venit să aducă un ultim omagiu actriței, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase'. Cu toate că s-a spus despre actriță că nu ar mai fi avut rude în viață care să se ocupe de funeralii și că a rămas sigură, se pare că a venit totuși la căpătâiul ei o persoană din familie.

Actorul Alexandru Arșinel a spus că este vorba despre una dintre nepoatele actriței de revistă. Aceasta a venit special în București, pentru a o conduce pe ultimul drum. Cristina Stamate mai are un frate în țară, însă acesta este foarte grav bolnav.

„Nu ştiu dacă a murit sigură. Dacă vă referiţi la ceva simbolic. Era înconjurată de mulţi simpatizanţi, admiratori…Au venit rudele, nepoata. Ea nu are nicio vină că a rămas fără rude. Au dispărut, fratele din Israel a murit, fratele de aici este grav bolnav, are o nepoată în Israel şi o nepoată care a venit aici… Suntem o echipă, suntem toţi colegi, ne întâlnim pe scenă, în viaţă…', a declarat Alexandru Arşinel.

Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani, la scurt timp după  înmormântarea Stelei Popescu. Actrița a suferit un accident vascular cerebral și avea probleme cardiace. Ea a fost internată în spital timp de câteva zile la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cristina Stamate a avut o carieră înfloritoare

Cristina Stamate s-a născut pe data de 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, iar cupletele sale la Teatrul Tănase s-au bucurat de un succes nebun.

Cu toate că a fost o actriță de comedie de succes, Cristina Stamate a mărturisit că a vrut să devină medic, apoi avocat, dar viața a condus-o către alte drumuri. Marea artistă a jucat ani de zile pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.
Mai mult decât atât, actrița a jucat și numeroase filme, printre care „Grăbește-te încet', din anul 1981, și „Secretul lui Bachus', realizat în anul 1984.

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristina Stamate a fost și scriitoare, nu doar actriță! Cartea scrisă de ea va fi lansată în curând, iar prefața a fost semnată de Stela Popescu

Florin Piersic a luat o decizie radicală după moartea marilor actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate

Trupul neînsuflețit al actriței Cristina Stamate va fi depus astăzi în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase'

Ultimul interviu al regretatei actrițe Cristina Stamate: „Mi-am lăsat hainele de doliu acasă și m-am dus și am pus paietele și penele în cap la teatru'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete