Cristina Șișcanu ia măsuri împotriva celor care au jignit-o recent în mediul online

Jurnalista Cristina Șișcanu (35 de ani) trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu (49 de ani).

În primăvara anului 2011, perechea s-a căsătorit. Șase ani mai târziu, în primăvara anului 2017, Cristina a dat naștere primului copil al cuplului, o fiică, Petra.

Recent, jurnalista a participat în competiția televizată Survivor România, mulți dintre urmăritorii show-ului catalogând atitudinea sa drept „nepotrivită”.

Cristina Șișcanu ia măsuri împotriva celor care au jignit-o recent în mediul online

După o serie de mesaje răutăcioase publicate la adresa ei, în mediul online, Cristina Șișcanu ia măsuri legale împotriva celor care au jignit-o.

„JIGNIȚI-MĂ ȘI ÎNJURAȚI-MĂ, dacă nu aveți ce face cu banii! Toți cei care au atentat la demnitatea, onoarea și reputația mea au fost monitorizați de avocatul meu care va urma procedura.  

Orice jignire, ofensă, acuzații de natură penală nesusținute de hotărâri judecătorești, aduse unei persoane publice sau nu, unui funcționar sau nu, pe contul personal sau pe grupuri/pagini de Facebook, de natură să lezeze integritatea și onoarea, să instige la ură, cu scopul de a răspândi zvonuri și situații false/neadevărate despre o anumită persoană, pot fi sancționate drastic atât de organele de poliție, cât și de instanțele de judecată.

Proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice pe orice spațiu virtual (rețele de socializare – Facebook, grupuri sau comunități online, etc.) se încadrează în Legea 61/1991 și sunt sancționate de organele de poliție sau de instanțele judecătorești.”

Conturile false nu sunt o soluție

„AI CONT FALS SAU ANONIM în ideea că nimeni nu te poate descoperi? Nimic mai simplu: cu ajutorul unei EXPERTIZE INFORMATICE, localizarea este extrem de simplă, precisă și rapidă (…) Așa ca … succes, „prieteni””, este mesajul transmis de jurnalistă.

Foto: Instagram

Citește și:

Supranumită ÎNȚELEAPTA AMERICII, Oprah Winfrey spune care sunt cele mai importante lecții de viață

Actorul Adrian Nartea și soția lui au celebrat 10 ani de relație de Ziua Îndrăgostiților

Ea trebuia să o joace pe Rose în Titanic! Ce mare actriță a refuzat celebrul rol și care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete