Supranumită ÎNȚELEAPTA AMERICII, Oprah Winfrey spune care sunt cele mai importante lecții de viață

Supranumită ÎNȚELEAPTA AMERICII, Oprah Winfrey spune care sunt cele mai importante lecții de viață. Gazda legendarului show de televiziune care îi poartă numele, împărtășește regulat cu fanii și telespectatorii ei secrete despre viață.

În deceniile de când se află pe o poziție de invidiat în industria divertismentului, Oprah a ajutat nenumărate persoane să găsească fie dragostea, fie succesul sau bogăția. Iată ce lecții ar trebui să înveți – potrivit ei – pentru a avea o viață împlinită și cu cât mai puține griji.

Orice sfârșit aduce un nou început

Nu dispera niciodată când lucrurile ajung la final. Întotdeauna când se închide o ușă se va deschide alta, și când un capitol se va fi încheiat, va începe altul.

Toți avem nevoie de validare de la ceilalți

Oprah spune că în cadrul emisiunilor ei a vorbit cu peste 30.000 de persoane și că a observat că toate aveau un lucru în comun. Toate își doreau să fie recunoscute, validate de ceilalți. Toate și-au dorit să fie văzute, ascultate și să conteze ceea ce aveau de spus și oferit.

Oricare dintre noi poate influența lumea în bine

Nu toți au posibilitatea să se adreseze unui număr mare de persoane și să le poată influența. Dar fiecare dintre noi avem un cerc de 30-40 de prieteni, cunoștințe, vecini și colegi. Ei sunt zona ta de influență, în care îți poți exercita puterea. Dacă le vei arăta oamenilor cine ești cu adevărat, cum gândești și ce ai de oferit, aceștia te vor asculta, te vor crede și te vor urma.

Ascultă-ți inima și urmeaz-o

Toți avem în noi o lumină care arde și care dă lumina și lumii din jurul nostru. Dacă te vei lăsa ghidată de inimă îți vei da seama că ajungi acolo unde trebuia să fii, făcând ceea ce trebuia să faci.

Suntem egali în fața durerii și a suferinței

Nimeni să nu își imagineze că averea sau celebritatea îl face pe om puternic, de neatins. Este lipsit de sens să ți le dorești crezând că avându-le vei fi intangibil. Suferințele le simțim cu toții la fel, fără nicio deosebire.

Gândeşte ca o regină

Unei regine nu-i va fi niciodată teamă de un eşec. Eşecul este doar o treaptă către măreţie.

foto: Hepta

Citește și:

Actrița Gwyneth Paltrow spune că fiica ei o consideră „înspăimântătoare'

Actorul Adrian Nartea și soția lui au celebrat 10 ani de relație de Ziua Îndrăgostiților

Mirela Vaida, despre a patra sarcină: „Noi nu stăm de două ori pe gânduri'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete