Cum arată vila impresionanătă în care au locuit Meghan și Harry de sărbători?

Este evaluată la 14 milioane de $. Aparține unui oligarh rus. Este situată în Vancouver. Le-a fost reședință de sărbători Ducilor de Sussex.

Asta se poate spune în câteva cuvinte despre super locația în care și-au petrecut sărbătorile de iarna Meghan, Harry și bebelușul Archie. O aroganță din toate punctele de vedere.


Într-o perioadă tulbure pentru istoria familiei Regale Britanice, chiar cei „vinovați' pentru scrierea ei și-au permis să încalce toate regulile impuse de statutul pe care îl au.

Vila construită în stil provincial francez are un living generos, o bucătărie imensă, o cramă și două camere de entertainment. În plus, imobilul de 14 milioane de $ are 8 dormitoare și… 10 băi.

Meghan și Harry au primit pontul existenței acestei vile de Katharine McPhee, colegă de școală cu ducesa de Sussex. Proprietatea i-ar aparţine oligarhului rus de origine iudaică Iuri Borisovici Milner, cel care le-a închiriat spectaculosul iaht de 120 de milioane de dolari lui Adele şi James Corden, conform OK! Magazine.

Prințul Harry și Meghan Markle, decizia care a șocat o lume întreagă! Renunță la rangul de membri seniori' ai familiei regale britanice. Care este motivul?

Prin intermediul unui mesaj public, prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la rangul de membri seniori' ai familiei regale britanice, continuând să își îndeplinească îndatoririle față de regina Elisabeta a II-a. Decizia celor doi a venit la scurt timp de la prima lor apariție publică din 2020, ducii de Sussex menționând că își doresc să obțină o independență din punct de vedere financiar, dar și să păstreze o legătură între Marea Britanie și Nordul Americii.

După mai multe luni în care am reflectat și am purtat mai multe discuții interne, am decis să facem o tranziție în acest an începând prin a avea un nou rol progresiv în cadrul acestei instituții. Vrem să renunțăm la rangul de membri seniori' ai familiei regale britanice și să muncim pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, în timp ce vom continua să o sprijinim pe Regina Elisabeta a II-a.

Cu încurajarea voastră, în special cea din ultimii ani, ne-am simțit pregătiți să facem această modificare. În prezent, noi plănuim să ne împărțim timpul între Marea Britanie și Nordul Americii, continuând să ne facem datoria față de Regină, de Commonwealth şi de instituţiile pe care le avem în patronaj. Acest echilibru geografic ne va ajuta să ne creștem fiul cu o apreciere pentru tradițiile regale în care a fost născut, în timp ce vom avea parte de spațiul necesar pentru a ne concentra pe următorul capitol, care include lansarea unei noi fundații de caritate.

Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim cu voi toate detaliile în legătură cu acest pas important, în timp ce vom colabora cu Regina Elisabeta a II-a, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și toți membrii importanți. Până atunci, vă rugăm să acceptați mulțumirile noastre pentru suportul vostru.', a fost mesajul postat de Meghan Markle și prințul Harry pe contul de instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete