Credeai că e imposibil? Un urs salvat de la circ a devenit animal de companie

Ea este Veronica Dichka și locuiește în Novosibirsk, Rusia, cu prietenul ei cel mai bun Archie, un urs salvat de la circ și adoptat de Veronica când adăpostul care l-a îngrijit s-a închis din cauza pandemiei.

Se spune că urșii sunt mascota neoficială a Rusiei iar occidentalii asociază de multe ori iernile grele ale Rusiei cu acest animal sălbatic popular, care în România trezește patimi discuții, scandaluri și rumori.

În timp ce restul lumii preferă pisicile și câinii, se pare că doar rușii pot prefera urșii ca animale de companie. Povestea noastră de astăzi este exact despre asta. Este despre Veronica.

Veronica Dichka, rezidentă în Novosibirsk, poate spune cu mândrie că Archie este tovarășul ei de încredere. Archie, care este și el din Novosibirsk, a fost inițial salvat dintr-un circ pe când era doar un pui jucăuș. A locuit apoi într-un parc safari împreună cu alți câțiva urși până când parcul a trebuit să se închidă din cauza pandemiei. Odată cu trecerea timpului, a devenit din ce în ce mai dificil să se întrețină adăpostul pentru animale sălbatice abandonate însă acum intră în poveste curajoasa Vera care l-a adoptat pe ursul Archie.

Cei doi sunt acum cei mai buni prieteni, iar fotografiile pe care le veți vedea mai jos sunt o dovadă a relației lor speciale.

Archie s-a născut în captivitate și nu ar putea supraviețui fără ajutorul oamenilor. Veronica spune despre Archie că este foarte deștept, cunoaște o mulțime de trucuri și este foarte disciplinat.

Faceți cunoștință cu Veronica și Archie, un urs salvat de la circ acum doi ani pentru că nu a primit suficientă mâncare:

Archie este astăzi  foarte bine hrănit. Atât de bine încă… nici nu are nevoie să hiberneze. El o vede pe Veronica ca pe un membru al familiei sale. Împărtășesc mâncare, doarme în brațele ei și se ascunde în spatele ei când se teme :))))

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri