COVID-19: Trei noi simptome care trebuie să te trimită de urgență să faci testul pentru depistarea noului coronavirus

noul coronavirus

Cosmarul COVID-19 continuă și parcă devine din ce în ce mai aproape. Acum, un grup de cercetători americani au făcut o serie de descoperiri care ne explică și mai multe din comportamentul cumplitului virus.

Până acum, simptomele infectării cu noul coronavirus erau tusea, febra sau frisoane, oboseala, durerile musculare, dificultăți de respirație, durere de cap, pierderea mirosului sau gustului și durerea în gât.

Conform noilor studii, pe lista simptomelor se adaugă nasul curgător ori congestionat, greața și diareea. Specialiștii spun că acestea apar între două și chiar 14 zile de la infectarea cu SARS- COV-2.

COVID-19: În România lucrurile nu stau deloc bine

Epidemia de coronavirus continuă să facă victime în întreaga lume. România este, din păcate, pe lista țărilor destul de greu lovite de cumplitul virus. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu este foarte încrezător și provește cu teamă evoluția lucrurilor. „Cresc cazurile grave, avem o virulență crescută și sunt afectate grupele de risc. Am văzut și tineri afectați', a spus Tătaru, potrivit Digi24.ro. „Trebuie să facem o analogie și să vedem ce înseamnă tot turismul de pe Valea Prahovei, apoi tot litoralul.

Vine populație din toată țara și se reîntoarce, făcând o transmitere comunitară în localitățile lor. Acolo se respectă cel mai puțin regulile și atunci reevaluarea, ca și controale la agenții economici, reevaluarea la județele de unde au venit acești conaționali. În următoarele două-trei zile vom vedea județele care au creșteri', a subliniat Nelu Tătaru.

În plus, ministru Tătaru le-a transmis un mesaj foarte dur agenților economici. „Agenții economici trebuie să respecte regulile care au fost stabilite. Dacă nu sunt respectate, se vor lua măsuri. Nu este intenția noastră să ne transformăm în stat polițienesc, relaxarea a fost însușită, și-a dat acordul tot ce a însemnat industrie din domeniul respectiv. Au fost de acord cu regulile, să le respecte. E o relaxare pe care ne-am asumat-o toți. Ar fi trebuit să nu ajungem aici', conchide Ministrul Tătaru.

Credit foto: Revista Avantaje

I-au confundat mama cu iubita! Cât de frumoasă este mama lui Keanu Reeves

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri