Costumele de baie de la Decathlon care pot provoca răni

Costumele de baie de la Decathlon care pot provoca răni

Decathlon a anunţat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că retrage de la vânzare un anumit articol pentru înot. Costumele de baie de la Decathlon care pot provoca răni. 

Este vorba despre costumul de baie marca Adidas Infinitex 3-Stripes vândute în România în perioada 01.01.2018 – 04.02.2019.

Potrivit unui comunicat al ANPC, costumele de baie au fost realizate în Tunisia, iar Adidas a constatat că “liniile de pe marginea costumului nu sunt prinse bine şi dacă se desprind se pot bloca în diverse obiecte sau alţi copii, înauntru sau în afara apei, cu potenţial de a cauza vătămări”.

Costumele de baie de la Decathlon care pot provoca răni

Costumele de baie Adidas Infinitex 3-Stripes vor fi retrase de pe piață până la data de 22 septembrie 2019.

“Această defecţiune va fi corectată prin rambursarea costului produsului. Costurile reparaţiei vor fi suportate de către distribuitor”, informează Decathlon.

În comunicatul ANPC se arată că până în prezent, compania a primit 175 de reclamații din 350.000 de produse vândute, dar nu au fost raportate accidente.

“Fiecare client care are produsul înregistrat pe cardul de fidelitate Decathlon va fi contactat prin poștă sau pe e-mail. Această defecțiune va fi corectată prin rambursarea costului produsului”, se mai arată în comunicat.

 

 

Foto:shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri