Cornelia Catanga a făcut declarații șocante, în direct la TV: „Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată”

Cântăreața de muzică de petrecere Cornelia Catanga nu a avut o viață ușoară. De-a lungul timpului, s-a confruntat cu o mulțime de probleme serioase în familie, dar și în legătură cu sănătatea ei.

Invitată în cadrul emisiunii „Agentul VIP', de la Antena Stars, Cornelia Catanga a vorbit cu vizibilă tristețe pe chip despre moartea mamei sale.

Cornelia Catanga a făcut declarații șocante, în direct la TV

Cântăreața a făcut câteva declarații șocante despre clipele grele prin care a trecut și a mărturisit că s-a gândit să-și pună capăt zilelor.

„După ce a murit mama mea, singura persoană care m-a readus la viață a fost Pădureanu. Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată', a declarat Cornelia Catanga.

„Eu o visez, vorbesc cu ea, vorbesc în somn cu voce tare. Eu o visez pe mama mea. Mama mea era in ușă, fuma, și îmi spunea cum să tai ceapa, când să pun, cum sa pun tot ce trebuie. Mă macină când se apropie luna lui noiembrie. Pe 19 noiembrie 1991, s-a stins bunica mea… Sunt foarte indignată pentru că nu știu de ce boală a murit mămica mea,' a mai adăugat cântăreața.

Cornelia Catanga este una dintre cele mai apreciate cântărețe e muzică de petrecere de la noi. Ea este căsătorită cu Aurel Pădureanu.

Foto: captură Antena Stars

Mihaela Tudor

Citește și:

Florin Piersic, moment halucinant la filmări! S-a bâlbâit, şi-a uitat replicile și nu s-a simțit prea bine: „Să ştiţi că eu pot mai mult de atât'

Prima fotografie cu Marian Râlea, după ce s-a anunțat că artistul a murit: „Magi e bine!'

Cine este noul iubit al Roxanei Ciuhulescu? Prezentatoarea este mai fericită ca niciodată după divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete