Cine este noul iubit al Roxanei Ciuhulescu? Prezentatoarea este mai fericită ca niciodată după divorț

Roxana Ciuhulescu a divorțat recent de fostul său soț, Mihai Ivănescu, iar acum se pare că trăiește o nouă viață. Se pare că este mai fericită ca niciodată pentru că are o nouă relație și se simte din nou iubită.

După o căsnicie de mai bine de 10 ani, Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au decis să divorțeze. Această decizie au luat-o în urmă cu doar câteva luni. Cei doi au împreună o fată pe nume Ana Cleopatra, care are 10 ani. Ea a rămas alături de mama ei.

Cu toate acestea, se pare că divorțul nu a umbrit fericirea Roxanei, pentru că într-un timp destul de scurt, ea a reușit să-și refacă viața.

Cine este noul iubit al Roxanei Ciuhulescu?

Puțini au știut până acum faptul că noul iubit al Roxanei Ciuhulescu este Silviu Bulugioiu. Bărbatul a fost preşedintele Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism. În prezent, el ocupă funcţia de preşedinte al Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure.

Amândoi sunt pasionați de mașini și de sport. Mai mult decât atât, au apărut zvonuri că care spun că cei doi s-ar pregăti deja să devină părinți. Roxana Ciuhulescu a recunoscut de mai multe ori că este fericită în noua relație, ba chiar și-ar dori să devină din nou mamă.

Roxana Ciuhulescu, despre mariajul cu Mihai Ivănescu

În urmă cu ceva timp, Roxana a vorbit cu sinceritate despre căsnicia eșuată cu fostul său partener, Mihai Ivănescu.

„Încep din nou să gust din fericire pentru că am admis că nu am fost fericită. Am mimat fericirea, am încercat să salvez ce era de salvat. Eu am trecut peste toate, sunt o femeie suficient de puternică şi am dreptul la fericire. Lucrurile se fac toate la timpul potrivit. Atunci mi s-a umplut paharul. Îmi doresc să îmi refac viaţa, doar n-o să mă călugăresc. Când o să se întâmple să mă îndrăgostesc o să vă anunţ(…) Pe lângă off-road merg în fiecare săptămână la sală: fac gimnastică, înot. Eu sunt şi organizator în Campionatul Mondial de culturism şi fitness', a povestit Roxana Ciuhulescu, după divorț.

Pentru a vedea cum arată noul iubit al Roxanei Ciuhulescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Roxana Ciuhulescu, fotografie emoționantă alături de fiica ei: „Atunci și acum'

La o lună după divorț, Roxana Ciuhulescu a apărut lângă un alt bărbat! El este cel care o face acum fericită

Nimeni nu se aștepta la asta! Roxana Ciuhulescu a divorțat după 10 ani de relație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete