Cornel Palade revine în atenția publicului, însă nu alături de Romică Țociu. Ce pregătește artistul?

Cornel Palade și Romică Țociu au format una dintre cele mai apreciate echipe umoristice din România. Cei doi participau la numeroase spectacole televizate, dar și pe scena teatrelor de vară de pe litoral.

Anii au trecut, iar cunoscuții actori nu au mai apărut împreună, admiratorii lor întrebându-se care a fost cauza separării. Potrivit impact.ro, Cornel Palade a mărturisit că viața lor artistică a luat-o pe drumuri diferite fără a avea un motiv anume. Nu a existat vreun scandal cu Romică Țociu, ci pur și simplu s-a produs o schimbare.

„Eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat. Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare.

Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!', a declarat Cornel Palade pentru sursa mai sus menționată.

Recent, actorul s-a întors la prima sa dragoste, muzica. Motiv pentru care în toamnă pregătește un album cu 15 melodii ale căror versuri sunt compuse de el.

„Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum, e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume. La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate.

Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor. Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!', a mai spus comediantul.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete