Cine e femeia din spatele succesului lui Romică Țociu? Recent, ea a scăpat de cancer

Romica TociuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori români și formează un cuplu umoristic cu Cornel Palade încă din anii 90′. A fost actor de film, dar a prezentat alături de colegul său de scenă și mai multe emisiuni de televiziune. Oricum, toată lumea îi cunoaște pe Romică Țociu și Cornel Palade, așa că nici nu mai au mai nevoie de o prezentare.

Dacă Romică este celebru, puțini știu cine este femeia care i-a stat alături de mai bine de zece ani. Este vorba despre Nicoleta Țociu, pe care a luat-o de soție în anul 1995. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată.

Nicoleta Țociu a învins cancerul

Soția lui Romică Țociu a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. După câțiva ani în care a luptat cu această boală teribilă, Nicoleta Țociu a reușit să învingă această boală. Din păcate însă, în urma ei, s-a ales cu câteva kilograme în plus, însă acest lucru nu a descurajat-o.

Celebrul actor Romică Ţociu şi soţia lui, Nicoleta, au trecut prin momente teribile după ce femeia a descoperit, în urmă unui control medical de rutină, că are o tumoră la un san.

„În 2016, prin martie, am aflat vestea. Odată ce acest lucru ţi se confirmă nu mai poţi da înapoi şi trebuie să lupţi cu această boală. La un control de rutină am descoperit că am un nodul la sân. La momentul respectiv mi s-a spus că nu prezintă nicio problemă şi să-l las acolo. Acel nodul a crescut şi, după 6 luni, am fost din nou la control, la aceiaşi medici, care mi-au spus că nu mai e nimic din ce a fost acolo, că acea tumoră s-a transformat şi prezintă semne de malignitate, însemnând cancer. (…)

Când am aflat că este cancer şi trebuie operat am mers foarte mult pe jos, cam 7 – 8 staţii de tramvai. În mintea mea era ce am să spun acasă, cum o să trecem peste, dacă eu am să pot să le explic aşa cum trebuie. Primul gând a fost: o să trec peste! Nu există ceva ce să nu pot să depăşesc. Nu mi-a fost frică, mi-a fost teamă mai mult de reacţia alor mei, a lui Romică, a părinţilor mei. Am intrat şi le-am spus <>, pentru că şi medicii mi-au dat un prognostic de 90%. Am sperat să nu fie totuşi, în cele din urmă am aflat că este.

Romică este, în general, destul de panicos, dar, de data asta, mi-a spus: <>. El a fost un soţ grijuliu toată viaţa, este un bărbat atent, indiferent de alte lucruri. El, în familie, este un soţ şi un tată model, nu am ce să-i reproşez.

Perioada grea este după, când trebuie să urmezi cure de chimioterapie, radioterapie. După intervenţie, la 3 săptămâni, am început chimioterapia, am făcut 6 şedinţe. Mi-a căzut părul, acum creşte. N-am avut timp să înţeleg ce mi se întâmplă, dar au existat şi momente mai puţin plăcute. Mi-am pus întrebarea <>, e firesc să ţi-o pui, dar, după aia, tot eu m-am gândit că dacă Dumnezeu mi-a dat-o, înseamnă că a ştiut că pot să o duc. Degeaba ai foarte mulţi bani dacă tu nu eşti bine, dacă cei din jurul tău nu sunt bine.

Am perceput totul ca pe o încercare, am depăşit-o, sunt ok, m-am îngrăşat puţin, dar o să şi slăbesc. Pe lângă familie, am avut foarte mulţi prieteni care m-au susţinut', a povestit Nicoleta Ţociu, în cadrul emisiunii „La Măruţă', la începutul acestei luni.

Pentru a vedea cum arată acum soția lui Romică Țociu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Are aceeaşi coafură de 22 de ani! De ce nu și-a schimbat Neti Sandu look-ul niciodată?

Imagine de colecție! Cum arata Florin Busoioc pe vremea când era doar un adolescent

Maria Tănase, o voce de aur și o prezență răpitoare! Cine au fost bărbații care i-au marcat viața

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete