Destinația de vis unde își vor petrece luna de miere Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de prima lor vacanță în calitate de soț și soție. După ce au avut o nuntă ca în basme, evident urmează și o lună de miere de vis care să completeze primul capitol din viața lor de familie proaspăt întemeiată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Au fost iubiți timp de doi ani, iar cererea în căsătorie a fost făcută când fiica lui Pavel Stratan și-a aniversat majoratul.

Cei doi artiști au răspuns la întrebarea care a stat pe buzele tuturor după ce s-au căsătorit: unde vor merge în luna de miere? Tinerii însurăței au dezvăluit că vor petrece clipe minunate în Sardinia.

În ziua în care s-au căsătorit civil, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o piesă care spune povestea lor de dragoste așa cum a început. Melodia se bucură de un succes impresionant, ei dezvăluind că mulți tineri care urmează să-și unească destinele i-au avut pe ei ca exemplu. Mai mult decât atât, piesa este perfectă pentru primul dans al mirilor.

„Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa și am primit foarte multe comentarii referitor la faptul că vor și își doresc ca cei care urmează să se căsătorească să folosească piesa la dansul mirilor.

Piesa este despre noi din prima până în ultima secundă. Am compus despre noi, am lansat-o pentru asta, iar videoclipul redă fix povestea noastră. Așa cum ne-am întâlnit: prima dată la studio, cum tata stă în spate și se uită la noi', au mărturisit tinerii căsătoriți într-o emisiune radio.

Cuplu a fost criticat pe rețelele de socializare că nu au avut nași la cununia religioasă. Deși Cleopatra și Edward Sanda au anunțat acest lucru, și anume că nu vor avea nași, cântărețul s-a văzut nevoit să explice pe contul său de socializare și motivul alegerii lor.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se pate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești și să trăiești fericit dacă nu faci 1 000 000 de tradiții și obiceiuri că `așa se face`! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții’, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete