Când se întorc copiii la școală? Ministrul Nelu Tătaru a dat răspunsul

Când se întorc copiii la școală? Ministrul Nelu Tătaru a dat răspunsul

În timpul unei vizite la Sibiu, Nelu Tătaru, a spus miercuri, 4 noiembrie, că până nu va scădea numărul infectărilor, elevii nu se vor întoarce la școală.

Astăzi a fost cea mai neagră zi de la debutul pandemiei. România a înregistrat 8.651 de cazuri noi de coronavirus.

în spațiul public au apărut informaţii conform cărora autorităţile centrale iau în calcul varianta reluării graduale a cursurilor faţă în faţă în şcoli. Nelu Tătaru a făcut mai multe lămuriri privind acest aspect și a declarat că Guvernul va lua măsuri în funcție de evoluția pandemiei.

„Se analizează permanent la Ministerul Educaţiei fiecare componentă, este o analiză şi se aplică în contextul evoluţiei', a spus Ministrul Sănătății. De asemenea, el susține că se vor lua în calcul noi soluții pentru ca elevii să se întoarcă pe băncile școlii dacă numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus o să fie în scădere.

„E nevoie să scadă numărul de infectări”, a mai spus acesta, potrivit Digi24.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Noi recorduri de infectări

Miercuri, 4 noiembrie, este cea mai neagră zi pentru români, de la începutul pandemiei înregistrându-se 8.651 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore. În acest interval au fost efectuate 35.964 de teste. Numărul persoanelor decedate în 24 de ore este cel mai mare de până acum, cu 146 de morți. La terapie intensivă se află 1.001 pacienți în stare gravă.

Până astăzi, 4 noiembrie, în România, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri