Copiii români adoptați de străini în urmă cu mulți ani, își caută astăzi mamele pe Facebook

Imediat după Revoluția din 89, în lipsa unor legi care să reglementeze situațiile prin care se pot adopta copii orfani, România se transformase în paradisul traficului de persoane și al adopțiilor făcute fără suport legal. Abia în 2004 adopțiile internaționale au fost blocate, în timpul guvernării Năstase, din cauza scandalului declanșat de traficul cu copiii din orfelinate sau pur și simplu vânduți de propriile familii.

O tânără de 22 de ani născută în România dar adoptată de o familie de francezi, își caută astăzi mama și face un apel, prin intermediul unei pagini Facebook creată special pentru acest scop:

https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/

Tânăra se numește Andrada și pentru că a devenit mămică la rândul ei își dorește să ia legătură cu mama ei biologică, cel mai probabil datorită legăturilor de sânge îndestructibile care se activează în perioada maternității.

„Eu sunt STANCU PATRICIA ANDRADA născută la SIBIU pe data de 26 Aprilie 1998.  În martie 2001 am fost adoptată în Franța de o familie minunată. Acum sunt și eu mămica unui băiețel superb și mai mult ca oricând, doresc să-mi cunosc familia biologică', este apelul Andradei pentru toți cei care o pot ajuta și care ar putea să o cunoască pe mama ei.

Dorința Andradei de a-și găsi mama biologică este atât de mare încât aceasta a specificat pe pagina de Facebook numele ei, orașul în care locuia la data adopției și strada unde se afla locuința, în orașul Sibiu. Cel mai probabil, în cel mai urât scenariu, mama Andradei și-a schimbat domiciul, s-a recăsătorit și nu dorește să se afle că a dat spre adopție o fetiță de doi ani, în urmă cu aproape 20 de ani.

„Găsirea mamei mele înseamnă enorm de mult pentru mine și familia mea. Vă rugăm foarte mult să-mi DISTRIBUIȚI anunțul de aici, poate așa vom reuși a îi găsi. Mulțumim foarte mult!!!', a mai adăugat Andrada.

Foto: https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/photos/a.1068955533130324/5014664371892734/

Citeste și:

Alertă protecția consumatorilor! S-a ajuns astăzi la 114 tipuri de măști neconforme! Atenție ce cumperi! Atenție ce folosești!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri