A apărut un nou serviciu de la Google. Despre ce e vorba și cum te ajută….

Începând cu luna septembrie, compania Google pune la dispoziție noi servicii pentru utilizatori în Google Images. Noutatea face referire la folosirea imaginilor din motoarele de căutare. Astfel că din acest moment vei putea reutiliza imagini în mod legal, cu ajutorul etichetelor oferite de Google.

A apărut un nou serviciu de la Google. Despre ce e vorba și cum te ajută….


Compania dorește ca userii, antreprenorii sau agențiile de marketing să poată folosi imaginile fără a plăti sau a încălca drepturi de autor. Pentru că motoarele de căutare afișează o listă amplă de imagini, utilizatorii trebuie să fie atenți ce fel de imagini folosesc pentru că unele sunt private și nu pot fi utilizate în scop comercial.

Serviciu nou, pentru utilizatori noi

Așadar, acum vei găsi pe Google Images funcții noi prin care poți selecta imaginile potrivite pentru nevoile tale. Cu ce vine în plus Google? Îți ușurează munca în căutarea imaginilor licențiate, prin adăugarea unui text pe poză, unde se specifică dacă este licențiată sau nu. În plus, dacă vrei să vezi cine este editorul sau creatorul imaginii, vei găsi link-ul spre acesta pe insigna de pe poză.

'Aceste actualizari fac parte din modificările pe care le-am făcut pe Google Images în ultimii ani pentru a clarifica cine este creatorul sau deținătorul dreptului de autor al imaginii. Aceste caracteristici vor facilita găsirea imaginii corecte de utilizatori, precum si ghidul pentru a licenția o imagine pentru afacerea sau proiectul personal, mult mai ușor decat înainte.', scrie Francois Spies, Product Manager Google Images, pe blogul Google

Orice business are nevoie de o promovare online foarte bine realizată, fie că se află la început de drum, fie că este deja lansat în piață. Acest lucru îl poți obține apelând la o agenție de marketing care te poate ajuta cu promovarea pe Facebook, crearea campaniilor pe Google, redactarea articolelor SEO, optimizarea ratei de conversie, realizarea site-uri și web-design. Pe lângă aceste servicii, mai poți beneficia și de Audit SEO gratuit, cursuri online și consultanță.

Imaginile atractive și creative sunt folosite în strategii de marketing pentru că ele rămân mai mult timp în mintea oamenilor și contribuie la procesul de vânzare. Însă de cele mai multe ori găsești imagini ce nu pot fi folosite în scop comercial sau trebuie să le plătești. Google vine în ajutorul tău prin serviciul gratuit Google Images, unde poți aplica filtre de căutare a celor care dețin licența. Atunci când alegi să folosești o fotografie de pe Google, verifică sursa și termenii impuși de licență pentru a te asigura că te încadrezi în respectarea condițiilor ce sunt impuse.

Calitatea imaginilor pentru un site este esențială și de aceea trebuie să fie bine optimizate SEO, relevante și semnificative pentru serviciul/produsul oferit. Este dovedit faptul că peste 90% din informațiile pe care le reține creierul uman sunt sub formă de imagini, iar acesta este încă un motiv pentru care trebuie să le acorzi o atenție deosebită.

Poți folosi imagini descărcate de pe motoarele de căutare, pe care mai apoi să le optimizezi SEO. Te întrebi cu ce ajută optimizarea imaginilor o afacere online? Dacă optimizezi imaginile SEO într-un mod corect, poziționarea acestora va fi mai sus în rezultatele motoarelor de căutare, asa cum este și Google Images, iar asta îți va aduce mai mulți vizitatori pe site. Un alt factor important în afișarea imaginilor este să te asiguri ca poti folosi elementul vizual si ai permisiunea de a-l publica pe site-ul tau. 

Fii și tu primul în motoarele de căutare și folosește imagini sugestive pentru conținutul pe care îl livrezi.

Foto: 123rf

Alertă protecția consumatorilor! S-a ajuns astăzi la 114 tipuri de măști neconforme! Atenție ce cumperi! Atenție ce folosești!

Adolescentă de doar 13 ani, bătută de alte patru minore în Târgu Jiu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri