Povestea de viață impresionantă a astrologului Minerva. Avea 16 ani când s-a îndrăgostit de un coleg de-al tatălui ei

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public sub numele de Minerva, a fost invitată în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste' de la Antena 1, pentru a-și împărtăși propria poveste de viață, care este una impresionantă.

Puțini știu faptul că Gabriela Dima a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie. După câțiva ani, însă, a aflat că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A trăit clipe cumplite, însă a trecut cu bine peste intervențiile chirurgicale. 'Am stat foarte mult timp în spital', a spus astrologul.

Povestea de viață impresionantă a astrologului Minerva

A absolvit Facultatea de Drept, apoi a terminat Actoria şi a profesat ca Jurnalist în anii 90 si a urmat Facultatea de Psihologie. A îmbrăţişat, în acelaşi timp, pasiunile ei din adolescenţă, Astrologia şi Psihologia, a lucrat într-un departament de strategie şi dezvoltare în cadrul Companiei Poşta Română.

Iubește astrologia mai mult ca orice… “mi-am abandonat profesiile… cea de jurist (am fost procuror), sunt psiholog și am terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, apoi am făcut presă timp de 20 de ani, sunt scriitor, am un doctorat în Filologie.”

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjunctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puțin cu domnul locotenent, apoi și-a anunțat tatăl că ea se va căsători cu el.

 

Foto: Antena 1

Citește și:

Ioana Burcea, de la pasiunea pentru patiseria franțuzească artizanală la o afacere de succes

Totul despre operațiile intrauterine. Interviu cu dr. Ioana Drăgan, medic specialist obstetrică-ginecologie, specializată în chirurgia fetală

Cum să renaşti din propria cenuşă. Elena Cucicovschi, o viaţă ca un scenariu de film

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate