Concursul Romania, esti frumoasa – peste 10.000 de fotografii inscrise

Mai mult de 10.000 de poze inscrise de 4.500 de participanti. Asa se prezinta la momentul actual concursul de fotografie „Romania, esti frumoasa”, un proiect inedit care doreste sa le cultive tinerilor mandria de tara. Concursul este inca deschis pe www.loreal100.ro si se va incheia la sfarsitul lunii august.

Concursul „Romania, esti frumoasa!”, lansat de L’Oréal Romania in data de 4 iunie, cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de activitate la nivel mondial, ii incurajeaza pe concurenti sa descopere frumuseti din imediata apropiere. Prin acest program, L’Oréal Romania isi propune sa aduca schimbare in viata a 100 de tineri studenti, oferindu-le, drept premiu, burse private in valoare totala de 200.000 RON.

Studentii sunt invitati sa se inregistreze pe site-ul dedicat special acestei competitii, www.loreal100.ro. Tinerii pot concura inscriind cel putin o fotografie intr-una din urmatoarele categorii: Natura noastra, Oamenii nostri, Cladirile noastre, Obiectele noastre, Alte frumuseti (ex. fotografie de strada, animale, traditii etc).

Pe toata perioada concursului, publicul poate vizualiza pozele de pe site si poate vota dupa preferinta. Alaturi de public, experti in frumusete vor contribui la desemnarea norocosilor castigatori, iar anuntarea lor se va face pe 22 septembrie. Printre membrii juriului se numara Alexandru Abagiu (make-up artist), Marius Baragan (fotograf), Mihaela Glavan (fashion designer), Florin Noje (hair stylist) si Carol Capita (profesor universitar).

Sprijinul acordat tinerilor de catre L’Oréal Romania face parte dintr-un proiect social initiat de grupul L’Oréal la nivel modial.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri