Concertele saptamanii: Yann Tiersen, Sandra, Underworld, Dubfire si Gorillaz Sound System

Concertele saptamanii: Yann Tiersen, Sandra, Underworld, Dubfire si Gorillaz Sound System

Yann Tiersen la Sala Palatului
Cunoscut publicului pentru compozitiile din “Le Fabuleux Destin d`Amélie Poulain” si “Good Bye Lenin”, celebrul muzician francez Yann Tiersen revine in Romania pentru a concerta din nou la Sala Palatului, miercuri, 4 noiembrie 2009.

La Bucuresti artistul va fi insotit de sase muzicieni pregatiti pentru un concert integral marca Yann Tiersen, cu tobe, chitari si multe alte instrumente. Se remarca solista Christine Ott si prezenta pe scena a instrumentelor cu unde Martenot. Concertul va incepe la ora 20:00!

Sandra
Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80, va concerta la Sala Palatului in data de 6 noiembrie.

In noile concerte ale divei vor fi incluse atat piesele care au facut-o celebra in anii ’80: “Maria Magdalena”, “In the heat of the night”, “Everlasting Love”, “Hi Hi Hi” dar si piesele de pe cel mai recent album al sau, numit: “Back to life”. Acesta a fost lansat pe 27 martie 2009 si include 15 piese. Cel mai nou single se numeste “The night is still young” si este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking). Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce – “If I were a boy” si Fergie – “Big girls don’t cry”.

Underworld, Dubfire si Gorillaz Sound System

Tot pe 6 noiembrie mai avem un concert de zile mari: la Sala Polivalenta, vin pe scena din Bucuresti Underworld, Gorillaz Sound System si Dubfire.

Underworld au mai venit pe la noi cu un an in urma si au aparut pe coloana sonoara a filmului Trainspotting.

Dubfire, care impreuna cu Sharam formeaza duo-ul Deep Dish, a mai venit si el prin Bucuresti acum trei ani.

Gorillaz este un grup britanic compus din 4 personaje virtuale: 2D, Murdoc, Noodle si Russell. Trupa a fost creata de Damon Albarn (de la trupa Blur) si Jamie Hewlett. Lor li s-au alaturat DJ Dan "The Automator" Nakamura si rapperul Del Tha Funkee Homosapiens.

Cele mai cunoscute piese ale lor: Clint Eastwood, 19-2000, Rock Da House, Double Bass, Latin Simone, Feel Good Inc., DARE, Dirty Harry, El Manana

Iti poti cumpara bilet si de la intrare, cu 75 lei!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri