Competiţie cu premii mari la BikeFest 2013

bikefest1

Asociaţia Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, a organizat cea de-a treia ediţie a BikeFest, festivalul în care a fost celebrat biciclistul urban.

Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 14 – 15 septembrie şi a reunit peste 5.000 de biciclişti, care s-au bucurat de cel mai mare eveniment dedicat bicicliştilor urbani.

Seria evenimentelor BikeFest 2013 a fost deschisă sâmbătă dimineaţa cu proba de Pentathlon, competiţia pentru bicicliştii amatori, la care s-au înscris peste 700 de concurenţi.

BikeFest 2013 a avut parte de activităţi mai, concerte, proiecţii de scurtmetraje, expoziţii de biciclete, ateliere de creaţie pentru copii, premii din belşug şi multe surprize.

bikefest6

 

Câştigătorii Pentathlonului şi premiile acestora sunt :

 

Pentru fete :

Foca Alice – Locul I – o bicicletă DAHON BRIZA D8, oferită de Triton Sport, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Irimia Raluca Georgiana – Locul II – o bicicletă FIXIE UMF HARDY M-U, de la Veloteca, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Vatrici Roxana – Locul III – o bicicletă Pliabila TILT 5 ASPHALT, oferită de Decathlon, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Pentru băieţi :

Ivan Mihai Daniel – Locul I – o bicicletă FELT SIX 70 2013, oferită de Mos Ion Roata, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Sandu Andrei – Locul II – bicicletă PUMA FUNK , oferită de Biciclop, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Dumitrescu Lucreţiu – Locul III – bicicletă VOUGUE LIFTER GENTS, de la Cityclete, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri