Comedia “Neveste de fotbaliști” marchează debutul regizoral al actriței Magda Catone

neveste de fotbalisti

neveste de fotbalisti

Pe 17 mai, castelul din inima Capitalei – Le Chateau, găzduiește premiera piesei “Neveste de fotbaliști”, o comedie ce marchează debutul ca regizor al actriței Magda Catone, în anul în care artista aniversează 35 de ani de activitate pe scena teatrului românesc. Piesa este scrisă de Ivona Boitan.

 

Neveste de fotbaliști' este o comedie de moravuri, inspirată de poveștile care au apărut în lumea fotbalului şi care au ajuns să definească din plin societatea românească. Visul tinerelor românce este să se mărite cu un fotbalist consacrat, care să le aștearnă lumea la picioare.

Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar. După terminarea facultății, a fost repartizată la Teatrul de Stat din Petroșani, unde îl cunoaște pe cel ce avea să-i devină soț, Șerban Ionescu, cu care are un băiat, Carol.

A debutat ca actriță de film în anul 1981, când încă era studentă, în pelicula lui Lucian Pintilie, “De ce trag clopotele, Mitică?”.

Dinner&Show' sau Dinner Theater' este o formă de divertisment originară din Statele Unite ale Americii. Reprezentația se desfășoară în localuri exclusiviste, care pot asigura atât spectaculozitatea unei săli de teatru, cât și servicii specifice unui restaurant premium. Astfel, latura culturală se îmbină cu cea gastronomică, ambientul clasic sau cel modern, cu decorul elegant al piesei de teatru, iar savoarea preparatelor culinare cu satisfacția întâlnirii cu artişti consacrați.

Autor: Oana Anghel

Sursa foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber