Coconut Creme Cafe

Ingrediente:

  • 40 ml lichior Kahlua
  • 20 ml rom Baccardi
  • 120 ml suc de ananas
  • 60 ml lapte de nuca de cocos

Mod de preparare:

Pudrati marginea unui pahar de Martini cu fulgi de nuca de cocos. Apoi turnati in pahar sucul de ananas si romul Baccardi.
Turnati cu grija lichiorul Kahlua, ca sa nu se amestece cu restul continutului. Turnati usor laptele de nuca de cocos, folosind o lingurita de ceai.
Ornati cocteilul cu o felie de ananas, pudrata cu fulgi de nuca de cocos.

Pofta buna!

Acest material a fost realizat cu sprijinul Bucharest Marriott Grand Hotel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Cocteiluri alcoolizate