Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre soțul Andreei Bănică. De ce se certa cu Lucian Mitrea

Claudia Pătrășcanu a povestit în cadrul unui podcast despre succesul pe care l-a avut în perioada în care făcea parte din trupa Exotic și trupa Sexxy. Artista se certa des cu Lucian Mitrea, care îi era manager.

Claudia Pătrășcanu este în atenția publicului de apoape trei decenii, încă de când avea concerte alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. Cântăreața a făcut parte din trupa Exotic alături de cele două artiste, iar după destrămarea formației, ea a rămas să cânte împreună cu Julia.

Lucian Mitrea era managerul trupei și le punea mereu multe concerte artistelor, astfel că acestea au ajuns la epuizare. Claudia Pătrășcanu a povestit la podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu' că se certa cu soțul Andreei Bănică, pentru că nu le epuiza.

„A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați. Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Era frumoase pe atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum am 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia. 

„Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate'

Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis: «Mai ușor cu concertele, nu mai facem față!» Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam. Ne mai întâlneam în turneele acelea vechi cu L.A., cu Valahia, cu Andre'.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a spus că nu își mai aduce aminte exact motivul pentru care trupa Exotic s-a destrămat.

„Nu știu ce s-a întâmplat atunci… A fost cu părere de rău, mai ales că eu eram cu Andreea foarte bune prietene. Pe mine Andreea m-a găsit. Mi-a părut rău în timp. Trebuia să rămân cu Andreea, căci pe ea am cunoscut-o prima dată. Era din același oraș, din Eforie. Ce mai contează acum? Am rămas apoi cu Julia Chelaru. A fost un succes mai mic. Mai mult îmi amintesc din Exotic decât din Sexxy', a adăugat cântăreața.

Claudia PătrășcanuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Claudia Pătrășcanu se trezește în fiecare dimineață la 5 pentru a-și pregăti cei doi băieți pentru școală. Cântăreața a câștigat custodia copiilor, după un proces lung cu Gabi Bădălău. Ea locuiește în Constanța alături de cei doi băieți ai săi.

„La 5.30 mă trezesc și mă pregătesc. Îmi împart timpul. Să stau o zi întreagă în oglindă? Dar ce, m-am țăcănit la minte? În weekend mai lenevesc lângă cei mici, dar și atunci la 7 și ceva sunt în picioare. 

Îi pregătesc pentru școală, îi las la școală… Apoi mă pregătesc să fac ce mai am de făcut. Nu fac sală. Cred că am și o genă bună. Nu sunt genul care să mănânce mult. Sunt topită după dulciuri, în schimb. Nu sunt genul de femeie exagerată dacă m-am îngrășat, nu mănânc frunze și salcâm. Dacă mă îngraș, asta e, e firesc'.

Multe jigniri și cuvinte dure și-au aruncat prin intermediul presei, dar și în privat Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Au avut multe motive, unul fiind Gabi Bădălău, care e actualul iubit al Biancăi și fostul soț al Claudiei, alt motiv fiind chiar copiii omului de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Relatii