Oana Matache s-a afișat oficial cu noul iubit, după ce a divorțat de Răzvan, tatăl copiilor ei: „Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri”

Oana Matache, sora celebrei Delia, a confirmat divorțul de Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, și s-a afișat oficial cu noul ei iubit, Radu, alături de care deja locuiește. Într-un podcast online, Oana a făcut dezvăluiri despre viața ei, iar Radu a zis cum se înțelege cu copii vedetei.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Matache a fost surprinsă alături de Radu, noul iubit, în timp ce își lua copiii de la grădiniță. Atunci doar s-a zvonit că vedeta a divorțat, însă acum a venit și confirmarea. „Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața „Vreau să mă mut cu doi copii singură'. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr', a spus ea despre divorț și despre noul iubit.

„Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta „cum să divorțezi, din moment ce nu te bate', toxicitatea poate veni din multe părți.

Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viaâa ta nu arată așa cum vrei si lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo', a declarat Oana Matache, care acum are o relație bună cu fostul soț, de dragul copiilor.

Oana Matache și Radu, noul iubitSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și Radu, iubitul vedetei, a intervenit. A spus că Oana Matache nu a divorțat pentru a avea o relație cu el.„Mentalitatea celor mulți este că o femeie cu doi copii care divorțat este ultimul om, și-a lăsat bărbatul ca să se ducă cu alții. Nici măcar nu este vorba despre asta, v-ați gândit că poate niciunul nu era fericit în chestia asta și e vorba de doi oameni care și-au dat seama că nu mai merge și a fost o decizie de comun acord?

Și nu trebuie să fie de vină „femeia care a plecat'? Este normal ca, copiii să stea mai mult cu mama și în același timp este normal să-și vadă tatăl. Toată lumea este ok și se înțelege' a declarat Radu.

„Nu trebuie să mă ia nimeni, mă descurc și singură'

După divorț, apropiații s-au îngrijorat pentru Oana, mai ales că ea are doi copii. Ea rapid și-a refăcut viața alături de Radu, care a fost bucuros să se mute alături de ea și de copiii ei. „Este o experiență înspăimântătoare și culmea nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas dar eram conștientă că pot să duc chestia asta…Cred că nici nu trebuie să vă explic ce se întâmplă în cazul unui divorț cu toată familia.

Și chestia asta,'Da erați atât de frumoși și păreați atât de fericiți'. Dar de unde știți? Am avut multe prietene care îmi spuneau: „Dar ce o să faci acum?' „Cine te mai ia cu doi copii'. Dar nu trebuie să mă ia nimeni, mă descurc și singură. Din păcate în țara asta, femeile nu sunt susținute de lege. E greu să te simți singur alături de cineva și e greu că nu poți să te ocupi de viața ta așa cum ai vrea', a mai declarat Oana Matache, sora Deliei.

Radu este prietenul copiilor, ceea ce a făcut totul să se întâmple foarte firesc

Radu spune că are o relație foarte bună cu fetița și băiețelul Oanei, au și unele activități împreună. „Nu mi se pare deloc complicat că nu este ca și cum brusc și mi-a turnat doi copii în cap. A fost o chestie pe care am discutat-o. Au fost întrebări pe care ni le-am pus și noi, am fost atenți unul cu altul să vedem ce-și dorește fiecare. E foarte tare pentru mine experiența eram acolo cu psihicul și pregătit pentru chestii de genul.

Eram pregătit, dar am avut temeri clar. Este minunat să mă trezesc dimineață și să-i văd cum se țipă și se bucură și mă strigă „Radu, hai să ne jucăm'. Activitățile noastre sunt ca între orice adult responsabil și copii, nu îi tratez ca pe copiii altuia, ci îi tratez cu respect, cu dragoste cu atenție cu grijă', a declarat Radu, iubitul Oanei Matache.

„Radu se înțelege foarte bine cu copiii. Nu li s-a impus niciodată chestia asta că Radu este aici ca să „ia locul lui tati'. Radu este prietenul copiilor, ceea ce a făcut totul să se întâmple foarte firesc', a încheiat Oana Matache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete