Cine va fi noul co-prezentator al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1: „Am primit cu bucurie propunerea să fac parte din acest proiect”

Începând cu acest sezon, emisiunea „Next Star' va începe cu mai multe schimbări. Șerban Copoț va fi co-prezentator în cel de-al nouălea sezon al show-ului care va începe, în curând, la Antena 1.

În emisiunea prezentată de Dan Negru, Șerban va fi „stăpânul culiselor”, omul care îi va descoase pe copii în spatele scenei, cel care va simți cel mai bine pulsul părinților, cel care va trăi alături de ei emoția fiecărui număr artistic.

Cine va fi noul co-prezentator al emisiunii „Next Star', de la Antena 1

„Îmi doream de mult să lucrez cu echipa „Next Star' și am primit cu bucurie propunerea să fac parte din acest proiect. Voi fi co-prezentator, voi sta cu copiii  în backstage, voi afla poveștile lor și îi voi introduce în scenă', a spus Șerban.

Cu Dan Negru, prezentatorul „Next Star', Șerban Copoț spune că se înțelege foarte bine.

Pe vulpoiul' de Negru îl știu de 18 ani (râde), de când mergeam în emisiunile lui alături de colegii de la Animal X, și ne înțelegem foarte bine. Abia aștept să învăț de la el tainele prezentării', a adăugat el.

Show-ul „Next Star', prezentat de Dan Negru, revine la Antena 1, în curând, cu cel de-al nouălea sezon. Emisiunea va aduce în fața publicului cei mai talentați copii în cele mai diverse domenii. La masa juriului, în acest sezon, se vor așeza Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. Ce alte surprize a pregătit echipa „Next Star', telespectatorii vor afla, în curând, la Antena 1.

Foto: Antena 1

Citește și:

Noi detalii despre juriul emisiunii „Next Star'! Pepe a făcut declarații despre noul sezon: „Peste tot pe unde merg, copiii mă întreabă când începe show-ul'

Cum s-a transformat Monica Anghel după ce a slăbit 25 kilograme: „Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental!'

Cum s-a schimbat viața Ozanei Barabancea după ce a slăbit 40 de kilograme: „Mâncam dulce și dezordonat pentru aveam probleme emoționale'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete