Cine l-a ajutat pe Brad Pitt să renunțe la alcool? A ținut să îi transmită un mesaj public: “Te iubesc și îți mulțumesc!”

Chiar și vedetele de rang înalt au momente în care clachează și cad pradă viciilor, iar de cele mai multe ori au nevoie de sprijinul celorlalți pentru a-și reveni. Cine l-a ajutat pe Brad Pitt să renunțe la alcool? A ținut să îi transmită un mesaj public.

Este un actor celebru în toată lumea, filmele în care a fost distribuit au avut încasări record, a fost căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar toate aceste reușite nu l-au împiedicat pe Brad Pitt să devină dependent de alcool.

Cine l-a ajutat pe Brad Pitt să renunțe la alcool?

Vedetele internaționale simt în permanență o presiune din partea celor din jur, motiv pentru care nu de puține ori ajung să se refugieze în alcool sau substanțe interzise pentru a face față acestei situații. Într-o anumită perioadă, Brad Pitt a avut probleme serioase cu alcoolul, dar a reușit să le depășească cu ajutorul unui foarte bun prieten. Este vorba despre un alt actor celebru, mai exact Bradley Cooper.

La începutul lunii ianuarie, Bradley Cooper i-a înmânat un premiu lui Brad Pitt, iar acesta din urmă a considerat că este cel mai potrivit moment pentru a-i mulțumi bunului său prieten pentru sprijinul pe care i l-a oferit în perioada în care avea probleme cu alcoolul.

Brad Pitt a mărturisit în fața tuturor că Bradley Cooper l-a ajutat să renunțe la băutură, dar fără să dea prea multe detalii despre modul în care a făcut acest lucru.

“Am renunțat la alcool datorită acestui tip, iar de atunci, fiecare zi a vieții mele a fost mai fericită. Te iubesc și îți mulțumesc.”, a fost mesajul pe care Brad Pitt a ținut să îl transmită în mod public, potrivit today.com.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brad Pitt și Bradley Cooper.

Foto: profimediaimages.ro

Citește și: 

Dan Chișu a refuzat să o primească pe Pink în restaurantul lui. Care este explicația?

Artista Jessica Simpson, agresată sexual în copilărie: „Eram victima, dar într-un fel mă și învinovățeam'

Au stârnit furia canadienilor! Peste 80.000 de oameni au semnat o petiție împotriva ducilor de Sussex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete