Din ce își vor câștiga Meghan Markle și prințul Harry existența? Cuplul s-a separat de familia regala a Marii Britanii

Meghan Markle și prințul Harry, premiera Regele Leu, LondraSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Pregătirea profesională a lui Meghan Markle (38 de ani) le-ar putea fi, în cele din urmă, extrem de folositoare atât ei, cât și prințului Harry (35 de ani).

Din ce își vor câștiga Meghan Markle și prințul Harry existența? Cuplul s-a separat de familia regala a Marii Britanii

Cuplul anunța, la începutul anului acesta, că își dorește să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale britanice pentru a putea deveni independenți din punct de vedere financiar.

Întrebarea este: Cum anume se vor întreține de acum înainte? Potrivit presei internaționale, cei doi ar putea deține o companie de producție.

Publicația The Daily Mail a dezvăluit că Meghan și Harry „ar plănui să-și câștige existența asigurând voiceoveruri și producând documentare care să atingă subiecte precum sănătatea mentală și schimbările climatice”.

„Este un nou stil de viață, dar sunt determinați să le demonstreze membrilor familiei regale că pentru ei va funcționa”

„Proiectele de care se vor ocupa vor fi asemănătoare seriei de documentare pe care ducele o produce pentru Apple TV asupra sănătății mintale.

Este un nou stil de viață, dar sunt determinați să le demonstreze membrilor familiei regale că pentru ei va funcționa”, a declarat o sursă, pentru The Daily Mail, citează E! News.

„Luând în considerare faptul că Meghan a lucrat o bună perioadă de timp ca actriță, dar și pasiunea lui Harry pentru acest domeniu, se prea poate ca aceasta să fie direcția în care perechea să-și dorească să meargă.”

De-a lungul ultimului an, au existat mai multe motive care dau de bănuit în această privință.

În vara anului trecut, prințul Harry, fiind introdus CEO-ului companiei Walt Disney, Bob Iger, a „profitat” de ocazie pentru a-i mărturisi acestuia că soția lui, fostă actriță, este foarte interesată să devină vocea unuia sau mai multor personaje Disney.

Videoclipul discuției a apărut în mediul online după ce publicația The Sunday Times a dezvăluit că Meghan ar fi semnat recent un contract cu Disney. Suma de bani câștigată de ducesă ar fi ulterior donată organizației Elephants Without Borders.

„Știi că Meghan face voiceovere?”, îi spune Harry lui Bob, în timp ce ducesa conversează cu artista Beyonce și cu soțul ei, rapperul Jay Z.

„Știai asta?”, întreabă prințul. „Pari surprins. Este foarte interesată.”

„Sigur”, pare să răspundă Bob. „Ne-ar plăcea să încercăm.”

Sâmbătă, 11 ianuarie, The Sunday Times a dezvăluit că Meghan a semnat un deal cu Disney pentru un proiect încă necunoscut.

Câștigurile vor merge apoi către organizația Elefanți Fără Frontiere, un grup care urmărește elefanții pentru a-i proteja de braconaj.

Foto: Profimediaimages.ro / Hepta.ro

Citește și:

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Cum a reacționat Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Meghan a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice

Tatăl lui Meghan Markle ar putea depune mărturie în instanță împotriva ei! Despre ce este vorba?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete