Loredana Groza, la un pas să fie de dată afară din juriul „Vocea României”! Ce plănuiesc organizatorii

Emisiunea „Vocea României' se bucură de un succes nebun și de un rating excelent, încă din primi ani de lansare. De-a lungul timpului însă Pro TV-ul a făcut tot felul de schimbări în privința membrilor care fac parte din juriu.

Horia Brenciu a făcut parte din juriu în primele trei sezoane, apoi a venit Tudor Chirilă în locul lui, iar în sezonul 7 a venit Adrian Despot, în scaunul lui Marius Moga. Loredana și Smiley au rămas în juriu încă de la început. Smiley a câștigat primul sezon al emisiunii cu Ștefan Stan, apoi următoarele două au fost câștigate de Horia Brenciu cu Julie Mayaya și Mihai Chițu, iar ultimele trei sezoane au fost câștigate de Tudor Chirilă cu Tiberiu Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu.

Loredana Groza, la un pas să fie de dată afară din juriul „Vocea României'!

Chiar dacă face partea din juriul „Vocea României' încă de la începutul emisiunii, Loredana Groza nu a reușit să câștige niciodată, cu un concurent de-al ei, marele premiu.  Se pare că acesta ar fi unul dintre motivele care i-ar fi determinat pe cei de la conducerea Pro TV să se gândească la o eventuală înlocuire a Loredanei din juriul emisiunii, potrivit ciao.ro. Așadar, este posibil ca din sezonul următor juriul emisiunii să aibă un nou membru. Până la acest moment, acestea sunt speculații care au circulat în presă. Rămâne de văzut, însă, cum se va descurca Loredana în acest sezon.

Cu toate acestea, se pare că înainte de începerea filmărilor pentru acest sezon al emisiunii „Vocea României', chiar s-au dat niște probe cu mai multe cântărețe, pentru scaunul Loredanei, potrivit sursei citate. Totuși, se pare că nu s-a găsit persoana potrivită și este posibil ca acesta să fie motivul pentru care Loredana face parte, încă, din juriul „Vocea României'.

Până atunci însă, rămâne să vedem cum se va descurca și Adrian Despot în acest sezon al emisiunii.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Loredana Groza, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Noua regulă de la Vocea României sporește emoția și tensiunea

Primele imagini de la Vocea României cu Adi Despot în juriu

Mesajul lui Tudor Chirilă după plecarea lui Marius Moga de la emisiunea „Vocea Romaniei'

Schimbare importantă în juriul de la „Vocea României'. Cine va fi noul jurat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete