Cine este Otniela Sandu, concurenta preferată de toți bărbații de la Ferma vedetelor 2019

Otniela Sandu, blonda superbă care face furori printre bărbații de la Ferma vedetelor 2019, este o prezență controversată. Și asta mai cu seama relației extrem de apropiate pe care o are cu Vali Bărbulescu, o relație care a trezit suspiciuni în rândul concurenților. 

Totuși, iubita lui Vali Bărbulescu refuză să creadă că între realizatorul radio și blondă ar fi mai mult decât o amiciție: “Este absolut normal ce se întâmplă acolo. Iubitul meu n-are nicio treabă cu Otniela, sunt foarte liniștită, abia aștept să iasă“, a declarat iubita lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii prezentate de Măruță.

Cine este Otniela Sandu

Otnielei îi place să alerge și să meargă cu bicicleta. Unul dintre lucrurile cu care se mândrește este faptul că a reușit să treacă linia de sosire a primului său semimaraton, deși era rănită. Conform www.click.ro, tânăra sa confruntat cu probleme grave de sănătate încă de la naștere, ea neputând să meargă până la patru ani.

Am avut luxaţie congenitală bilaterală din naştere. Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut, pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău. Bunica mea luat legătura cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat şi s-a refăcut. Atunci a vorbit bunica cu doctorul şi am încercat şi eu acel aparat aproape 3 ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut', a explicat Otniela pentru sursa citată.

Într-un interviu mai vechi pentru www.okmagazine.ro, Otniela mărturisea că, la bază, este make-up artist, însă nu mai profesează, preferând să se ocupe de actorie: “Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în < < pauzele de publicitate > > , organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită“, preciza Otniela pentru sursa citată.

Otniela Sandu a participat și la emisiunea-concurs “Supraviețuitorul”

Ferma vedetelor nu este prima emisiune-concurs la care participă Otniela. Tânăra s-a făcut remarcată încă din 2016, în emisiunea “Supraviețuitorul”, unde a câștigat probă după probă, ajungând până în finală. Din păcate, nu a reușit să intre în posesia premiului cel mare, de 100.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete