Kate Middleton, într-o ținută controversată: are sau nu cămașă pusă cu fața-n spate?

La acest început de săptămână, Kate Middleton a vizitat centrul pentru copii Henry Fawcett din Londra. Aici, s-a jucat cu copiii, s-a așezat pe jos și a modelat aluaturi împreună cu ei.

Conform www.gala.fr, Ducesa de Cambridge a atras privile datorită ținutei vestimentare adoptate, casual șic, simplă, colorată și, poate,… pusă invers.

Ducesa a îmbrăcat o bluză violet Gucci, model “pussy-bow”, un pantalon negru, larg, brandul Jigsaw și pantofi stiletto. O asociere menită să-i alungească picioarele. O alegere vestimenară mai comentată decât de obicei, căci Kate părea să-și fi pus bluza cu fața-n spate. Și-a accesorizat ținuta cu o geantă în miniatură, marca Aspinal London.

Kate Middleton, într-o ținută controversată. Bluza model “pussy-bow” este și preferata Melaniei Trump

Din ansamblul ținutei, s-a remarcat bluza violet cu lavalieră, în valoare de 800 de lire. Bluza “pussy-bow” este o replică a bluzelor pe care le purtau femeile răzbunătoare în anii 70. Alegerile vestimentare ale Ducesei de Cambridge sunt inspirate din garderoba Reginei Elisabeta a II-a. Un detaliu, însă, le-a atras atenția observatorilor. Faptul că Ducesa de Cambridge a îmbrăcat această cămașă cu nasturii în față, fiind cunoscut faptul că acest model se închide la spate. Întrebarea care ridică acum este dacă Ducesa a îmbrăcat bluza invers deliberat sau din greșeală.

Citeste si

Ce mesaje se ascund în spatele vestimentației Melaniei Trump

Rochia lui Kate Middleton, din lurex și fir metalic, se găsește de vânzare pe un site cunoscut de haine

Care a fost cea mai mare dorință a prințesei Diana? Kate Middleton se bucură acum de un lucru la care Lady Diana doar a visat

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete