EXCLUSIV Elena Băsescu: Sofia Anais, un vis împlinit

De aproape patru luni, nu mai este doar europarlamentar, fiica Preşedintelui Romåniei şi unul dintre subiectele favorite ale presei, ci şi mama unei fetiţe nerăbdătoare să vină pe lume. Elena şi Bogdan, soţul său, ne-au deschis uşa casei pentru primul pictorial alături de Sofia Anais şi pentru una din rarele mărturisiri despre noua viaţă.

EBA

Să stabileşti o şedinţă foto cu o fa­milie celebră, care în timpul săptămânii locuieşte la Bruxelles ori Strasbourg şi doar peste weekend în Bucureşti, nu este cel mai uşor lucru din lume. Dar greul a fost cu adevărat depăşit dacă citeşti aceste rânduri fără să ne bănuieşti de simpatie politică.

Pentru că acest articol nu este despre campanii electorale sau apartenenţe politice, ci, aşa cum te-a obişnuit VIVA!, despre viaţa unei proaspete mame cele­bre, cu provocările aferente: emoţii cât cuprinde, nopţi nedormite, un tată gri­juliu, bunici entuziasmaţi, kilograme în plus, kilograme în minus şi coincidenţe. Aşa cum a fost aceea că Sofia s-a născut pe 1 septembrie, la fix un an de la nunta părinţilor săi. „Nici dacă am fi plănuit, nu ar fi ieşit această sincronizare per­fectă', şi-a început Elena povestea.

“Citește interviul integral cu Elena Băsescu, în revista VIVA! de ianuarie. Mai mult, în revista VIVA! de ianuarie găsești primele poze, în exclusivitate, cu Elena, soțul ei, Bogdan, și micuța lor Sofia Anais.”

Citeşte mai mult pe VIVA.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete