Cine este cel mai sexy bărbat în viață, conform revistei “People”

Actorul britanic Idris Elba, pe care fanii și l-ar dori în rolul viitorului agent secret James Bond, a fost declarat de revista “People” “cel mai sexy bărbat în viață” pe anul 2018, notează Reuters

Cel mai sexy bărbat în viață al anului 2018 este câștigător al Globului de Aur

Actorului, în vârstă de 46 de ani, i s-a părut incredibilă nominalizarea: “Eram ceva de genul: <> M-am uitat în oglindă, m-am analizat cu atenție și mi-am zis: <>. Acum, vorbind serios, a fost o surpriză frumoasă. Cu siguranță mi-a consolidat încrederea în mine“, dezvăluie actorul.

Idris Elba a deținut rolul principal în serialul polițist BBC “Luther”, pentru care a și câștigat un Glob de Aur, și a mai avut apariții în “Thor” și în serialul “The Wire“.

Vezi și Cine sunt actorii care au dat viață personajului James Bond 007, de-a lungul timpului

Un post pe Twitter al lui Elba, din luna august, a alimentat zvonurile că el ar fi următorul James Bond în pelicula ce urmează să fie lansată în 2020. În postul respectiv, actorul britanic a folosit cea mai cunoscută exprimare a agentului secret: “Numele meu este Elba. Idris Elba“. Ulterior, actorul a negat acest lucru.

Elba urmează să apară pe coperta unui număr dublu special al revistei “People”.

Cine sunt “cei mai sexy bărbați în viață” din anii precedenți

Este al treilea actor de culoare căruia revista “People” îi acordă distincția “cel mai sexy bărbat în viață” din 1985 încoace, anul în care publicația americană a început acordarea acestui titlu. Predecesorii săi de culoare au fost Denzel Washington, în 1996, și Dwayne “The Rock” Johnson, în 2016.

 

Printre actorii care au mai fost desemnați cei mai sexy bărbați în viață anii trecuți se numără Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum.

Vezi și Actori sexy la 70 plus. Care e secretul lor

 

Sursa foto: hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete