Florin Busuioc, operat de urgență după ce a suferit un infarct. Care este starea actorului?

Florin Busuioc infarct

UPDATE: 

Florin Busuioc este în stare gravă, dar stabilă, spun reprezentaţii Spitalului Judeţean Craiova. În cursul dimineții, actorul a fost urcat într-un elicopter SMURD și transferat la București, la Spitalul Fundeni. 

Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct. Actorul a început să se simtă rău imediat după terminarea unui spectacol susținut la Craiova, iar colegii au sunat imediat la 112.

Florin Busuioc, operat de urgență după ce a suferit un infarct

La scurt timp după ce a terminat spectacolul susținut pe scena Filarmonicii din Craiova, starea de sănătate a lui Florin Busuioc s-a înrăutățit, actorul spunându-le colegilor că nu mai poate respira. La fața locului a fost chemată o ambulanță, iar actorul a fost resuscitat de medici și transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Pentru că starea actorului era una delicată, medicii au decis să intervină chirurgical și să îi monteze un stent.

Operația a decurs bine, iar în prezent, Florin Busuioc se află internat la terapie intensivă. Starea actorului este stabilă și va rămâne în continuare internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Unul dintre medicii care l-au operat marți pe Florin Busuioc a declarat că starea actorului este stabilă, dar că acesta este în continuare sedat.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea”, a declarat dr. Silviu Traşcă pentru click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Florin Busuioc.

Foto: facebook, instagram

Citește și:
Cântărețul australian Nick Cave, scrisoare înduioșătoare despre moartea fiului său: Durerea nu poate fi negociată'

Brad Pitt şi Angelina Jolie, pregătiți pentru războiul pe custodia copiilor

De ce poartă Meghan Markle ținute bleumarin. Un expert în culori a dezvăluit ce se ascunde în spatele acestei culori

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete