O recunoști? Cine este artista din fotografie?

Corina Bud (40 de ani) este una dintre cele mai apreciate și realizate artiste din țara noastră.

De-a lungul carierei sale, solista nu s-a remarcat doar datorită pieselor lansate, ci și datorită imprevizibilității și îndrăznelii sale.

Este autentică, curajoasă și nonconformistă, calități care au propulsat-o în fruntea clasamentelor muzicale și care, mai presus de atât, au reușit să o mențină acolo.

Corina Bud, fotografiată în urmă cu 27 de ani

Deși a împlinit 40 de ani la începutul anului acesta, Corina nu este cu mult diferită versiunii sale de la vârsta de doar 13 ani.

În luna octombrie a anului trecut, cântăreața a publicat o fotografie alb-negru din adolescența ei, imagine în dreptul căreia a scris: „When I was 13 / Când aveam 13 ani”.

Acum nu mai este o adolescentă însă, ci mama unui adolescent în devenire. Corina este mama unui fiu, Robin, în vârstă de 11 ani, fiu care îi seamănă izbitor.

„La mulți ani, campionule! Te iubesc prea mult pentru a putea descrie ce simt pe Instagram. Să te cunosc și să te ocrotesc a fost cea mai frumoasă experiență a vieții mele.

Sunt mândră să-ți fiu mamă și abia aștept să trăiesc aventura noastră lungă împreună, dar și multele discuții despre Fortnite [joc] … pe care încă nu-l poți juca .. Ești super tare & te iubesc foarte mult!”, a scris artista în mediul online, pe 14 noiembrie 2019.

Într-un interviu mai vechi, oferit website-ului Blogu’ lu’ Otravă, Corina mărturisea despre familia și despre fiul ei: „Părinții mei m-au inspirat. De la tata am dragostea pentru muzică, iar mama m-a încurajat să fiu diferită.

Chiar dacă m-au îndrumat să aleg un drum sigur pentru mine, mi-au și dat voie să aleg drumul pe care vreau să pășesc și m-au ajutat să-l împlinesc.

Aș vrea ca Robin să aleagă ce-i place după ce eu îi arat cât mai multe orizonturi”.

Corina și Nelu Bud au format un cuplu timp de aproape 20 de ani. În 2017, solista a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au luat decizia de a se separa.

Biografie

Cariera Corinei în muzică a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa cu același nume a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Al doilea album, Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005 și a produs două single-uri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5.

Albumul Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conținând influențe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house și electro.

De pe album au fost lansate două piese, Quieres una aventura și Overdrive. Al patrulea album, Gimme Your Love, a fost lansat la sfârșitul lunii iulie a anului 2008.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Mesajele vedetelor de Sfântul Gheorghe! Anca Lungu: „Cel mai puternic prenume pe care l-am întâlnit vreodată”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, despre mărirea familiei lor: „E dorința fiecărui om să procreeze”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete