Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, despre mărirea familiei lor: „E dorința fiecărui om să procreeze”

De aproximativ trei ani, Andreea Marin (45 de ani) și Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Perechea locuiește deja de ceva timp împreună, iar de curând, în cadrul emisiunii TV La Măruță, au vorbit despre cum decurge viața lor în izolare, dar și despre planurile de a-și mări familia.

„Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. (…)

Andreea este o zână care muncește foarte mult”, a spus Adrian Brâncoveanu, în emisiunea difuzată de Pro TV, relatează VIVA!.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, despre mărirea familiei lor: „E dorința fiecărui om să procreeze”

Întrebat de prezentator dacă își dorește copii, partenerul fostei prezentatoare TV a mărturisit:

„Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. E o dorință foarte mare. Cred că e dorința fiecărui om să procreeze”.

„Considerăm că nu e o întâmplare. Ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta este mama unei fiice, Ana Violeta, în vârstă de 11 ani, din fostul mariaj cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea a mărturisit că este mândră de fiica ei care îi ajută gătind și fiind „un sprijin de nădejde”.

„Violeta gătește cel mai mult în perioada asta. E un sprijin de nădejde pentru noi, chiar îi mulțumim.

De multe ori noi nu reușim să ne ridicăm de la masa de lucru. Gătește foarte bine, sunt foarte mândră de ea”, a spus Andreea, despre Violeta.

Andreea Marin: „Sunt o mamă destul de strictă”

„Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate.

Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor.

Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a mai declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Foto: Instagram

Citește și: 

Eva Mendes spune adevărul. De ce nu publică fotografii cu Ryan Gosling și cu fiicele lor? „Răspund onest”

Mesajele vedetelor de Sfântul Gheorghe! Anca Lungu: „Cel mai puternic prenume pe care l-am întâlnit vreodată”

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete