Cine este Andra Botez, artista care a făcut show în prima ediţie “Cântă acum cu mine”

Andra Botez, canta acum cu mine

Andra Botez, canta acum cu mine

Aseară, Pro Tv a dat startul celui mai nebun show de televiziune, “Cântă acum cu mine”. Cine este Andra Botez, artista care a făcut show în prima ediţie “Cântă acum cu mine”.

“Cântă acum cu mine” este un show internațional în care concurenții trebuie să interpreteze o melodie cu tot sufletul și toată pasiunea ca să-i convingă pe cei 100 de jurați să cânte alături de ei.

Emisiunea este prezentată de Cabral, iar juriul este condus de Loredana Groza.

Aseară, Andra Botez a reușit să-i lase cu gura cascată pe cei 100 de jurați. Andra Botez a ridicat în picioare tot juriul și i-a făcut să-i ceară bis.

I-a cucerit atât de mult pe jurați, încât au trimis-o direct în finala show-ului “Cântă acum cu mine”.

Cine este Andra Botez, artista care a făcut show în prima ediţie Cântă acum cu mine'

Andra Botez este realizator radio la un post local și a obținut un punctaj maxim după ce a interpretat un mashup – “Săraca inima mea” şi “New York, New York”.

“Nu am mai fost în niciun show de televiziune, e o provocare foarte mare. Ca artist, eşti obişnuit să dăruieşti muzică celor din faţa ta văzându-i stând pe scaun şi neridicându-se, dar aici e mai mult decât a dărui muzică, aici înseamnă să-i faci pe oameni să te înţeleagă aşa cum eşti pe deplin”, a declarat Andra Botez înainte de a urca pe scenă.

 

Iulia Sandu

Foto: print screen youtube.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse