Cine-ar fi crezut? Recuzita din Grey’s Anatomy… donată spitalelor

GreysAnatomy1-1-850x478

Recuzita din Grey’s Anatomy va fi donată spitalelor… cine-ar fi crezut că vom ajunge aici?

Am urmărit serialele sezon după sezon, ne-am bucurat și am plâns alături de personaje, am trăit poveștile lor odată cu ei. “Grey’s Anatomy”, “Station 19”, “The Good Doctor” și “The Resident” sunt serialele prin intermediul cărora am intrat în universul medical, acolo unde adesea viața stă pe muchia lamei de bisturiu, în baloanele aparatelor de ventilație sau în padelele defibrilatorului. Ne-au arătat că și medicii sunt oameni ca noi, cu drame personale, cu bucurii și visuri mai mici sau mai mari. Ne-au arătat fațetele vieții și ale morții, ale suferinței și luptei. Pentru unii dintre actori – poate chiar pentru toți – rolurile i-au făcut să înțeleagă mai bine ce înseamnă să fii medic fără ca aceasta să le fie profesia reală. Iar producătorii unor astfel de seriale cu atât mai mult, ei fiind „creierele' unor astfel de producții. Poate că de aceea au înțeles atât de repede și au acționat atât de prompt. Potrivit Daily mail, producătorii serialelor sus-amintite au decis să doneze spitalelor stocurile de recuzită pe care le dețineau pentru filmări. Aceștia urmează să trimită către spitale echipamente care includ măști, halate și mănuși de protecție.

Producătorul executiv al “Grey’s Anatomy”, Krista Vernoff, a spus că au stocuri de halate și mănuși de protecție și că le pun la dispoziția medicilor.

Producătorii “Station 19” au donat în jur de 300 de măști de protecție Departamentului de Pompieri Ontario din Canada, după ce au aflat că aceștia au fost nevoiți să refolosească măștile pe care le aveau. “Pentru Station 19 mai aveam 300 de bucăți de măști N95 pe care le-am donat departamentului local”, a mai spus producătorul.

Și producătorii “The Good Doctor” au trimis către spitale sute de măști, halate medicale și costume speciale. Karen Law, un reumatolog din Atlanta, a postat pe Instagram o imagine cu articole medicale trimise Spitalului Memorial Grady de către producătorii “The Resident”, arată publicația americană Today. Trist este că ceea ce se întâmplă în această perioadă în lume nu este film, nu este ficțiune ci o realitate cât se poate de dură…

Foto: Facebook

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE: Andreea Raicu Le sunt recunoscătoare oamenilor care m-au trădat.'

Exact ca-n filme: animalele au luat cu asalt orașele aflate în carantină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete