Dieta simplă care o menține pe Charlize Theron în cea mai bună formă

Charlize Theron este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume. Din fericire pentru ea, aflăm că eforturile pe care le face nu sunt semnificative, ceea ce ne dă și nouă speranța că am putea arăta bine cu minim de efort.

Astăzi, actrița alege să consume alimente solide în cadrul a două mese pe zi. La micul dejun alege să consume două felii subțiri de paine integrala, o roșie, salată verde și 50 de grame de ton.

Charlize Theron a purtat o brățară cu diamante în păr

La masa de prânz, Theron consumă o bucată mică de pește sau de pui fără piele, o felie de paine prăjita, o salată de legume cu suc de lămâie. În plus, nu mai mâncă după ora 17:00, nu consumă dulciuri și nici alcool și bea multă apă. Mai mult decât atât, actrița originară din Africa, face sport, foarte mult sport, după cum singură mărturisește.

“Pentru mine, sportul nu este deloc o corvoadă, ci din contră. Eu şi mama urcam pe munte în fiecare săptămână în copilărie. De asemenea, îmi place să alerg pe plajă şi să merg cu bicicleta. În plus, iau cursuri de balet şi fac Pilates şi Yoga. Sunt adepta exerciţiilor în natură şi mai puţin a celor cu aparate,” a povestit actriţa într-un interviu.

Frumoasa Charlize s-a născut în Africa de Sud, iar copilăria i-a fost marcată de lipsuri, dar şi de o tragedie. Traiul plin de greutăţi l-a determinat pe tatăl actriţei să cadă în patima alcoolului. Într-o seară, beat fiind, a devenit agresiv cu soţia sa, care, in legitima apărare, l-a împuşcat mortal. Micuţa Charlize a fost martoră la tragedie, moment care a marcat-o pe viaţă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete