Astăzi este ziua de naștere a Mioarei Roman! Fiica ei, Oana, i-a transmis un mesaj emoționant: „Ştiu că nu ți-e usor, dar nu te plângi niciodată!”

Astăzi este ziua de naștere a Mioarei Roman și împlinește frumoasa vârstă de 78 de ani. Cu această ocazie, fiica ei, Oana Roman a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj emoționant.

Oana o privește pe mama ei ca o adevărată eroină, un exemplu de viață. Mesajul ei a adunat o mulţime de reacţii pe pagina ei de socializare.

Astăzi este ziua de naștere a Mioarei Roman

Mioara Roman îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naștere, iar încă de dimineață, Oana Roman s-a hotărât să îi facă o urare frumoasă, pe care să o citească toți admiratorii ei.

„Azi e ziua ta, mamă! Mi-e greu să exprim în cuvinte tot ce însemni pentru mine, cât de mult te iubesc, te prețuiesc şi te respect pentru demnitatea ta, pentru bunătatea ta, pentru toate lucrurile minunate pe care le-am învăţat de la tine! Ştiu că nu ți-e usor şi că nu eşti liniștită aşa cum ai merita şi totusi nu te plângi niciodată şi nu laşi pe nimeni să vadă când suferi! Esti exemplul perfect de demnitate şi onoare! Să ne trăiești multi ani sănătoasă, restul le-om rezolva noi cumva, având credinţă şi încredere!', a scris Oana Roman.

În scurt timp, postarea Oanei a adunat zeci de aprecieri și urări pentru mama ei din partea admiratorilor.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Oana Roman, dezvăluire surprinzătoare despre viața ei: 'Am avut o perioadă foarte grea, eram singură, fără prieteni'

Oana Roman a primit o propunere de a-și opera stomacul pe gratis! A luat o decizie surprinzătoare: „M-a rugat frumos'

Oana Roman pune la punct lumea mondenă într-o nouă emisiune care se va transmite live pe pagina de facebook a revistei Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete