Cezar Ouatu, mărturisiri din culisele show-ului „Te cunosc de undeva”: „Travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam când mă vedeam”

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai talentați cântăreți de la noi. El a reușit să se califice în marea finală a emisiunii „Te cunosc de undeva', de la Antena 1, după mai multe momente reușite pe scenă. 

În marea finală a emisiunii a jucat rolul negativ din „Batman', adică pe rău-famatul Jocker, n-a putut mânca nimic în ziua filmării. Din momentul în care s-a așezat pe scaunul de la machiaj, din Camera transformărilor, și până seara, Cezar nu a putut să râdă și nici să mănânce, ca să nu-i plesnească mulajul aplicat în zona gurii și a bărbiei.

Cezar Ouatu, mărturisiri din culisele show-ului „Te cunosc de undeva'

Aceasta nu este singura situație mai delicată de care Cezar Ouatu a avut parte pe parcursul acestui sezon. I-au mai creat probleme tocurile, lentilele de contact și faptul că a trebuit să se radă pe față.

„Cel mai problematic pentru mine a fost să mă rad pe față, căci port barbă de la 15 ani. Când mă uitam în oglindă, nu mă recunoșteam. Lipsa bărbii mă făcea să am așa… pierderi de identitate. O altă problemă au fost lentilele care mă deranjau. Nu puteam clipi din cauza lor. Și cu tocurile am avut probleme. Punctul culminant a fost acea fază delicioasă când am căzut în mijlocul scenei, după ce m-am împiedicat la ultima scară. Eram Grace Jones, un travesti de mare amploare. De asemenea, din cauza machiajelor masive, pielea de pe față a început să se resimtă. De aceea, fac acum un tratament facial intens de refacere', a mărturisit artistul.

În privința personajelor pe care Cezar le-a avut de interpretat în acest sezon, cele mai reușite sunt, din punctul său de vedere: Montserrat Caballe, când i-a avut alături și pe colegii și prietenii din Orchestra filarmonicii „Paul Constantinescu' din Ploiești, Salvador Sobral și, pentru partea actoricească, Cristi din Banat.

„Un eșec au fost pentru mine travestiurile. Comparativ cu Sebastian Muntean, care era delicios în haine de femeie, travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam, când mă vedeam în travesti', a mai adăugat Cezar.

Cum vor aprecia jurații transformarea lui Cezar Ouatu din ultima gală a acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, în marea finală a show-ului Te cunosc de undeva!'.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Cezar Ouatu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cezara Dafinescu, mărturisire uluitoare despre relația cu partenerul ei: „Soțul meu era feroce de gelos, nu mă lăsa să joc'

Robbie Williams, probleme grave de sănătate. Ce au descoperit medicii în urma investigațiilor?

Mioara Roman trece prin momente grele! A fost executată silit. „Îmi pare rău, trebuie ajutată'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete