Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu au plecat împreună în Crișana! Imagini senzaționale din excursia lor

Caravana „Ie, Românie', condusă de Mircea Radu, ajunge vineri, 20 aprilie, de la ora 20.00, în Crișana, regiunea cu cele mai lungi și mai adânci peșteri, paradisul apelor termale, locul bogat în castele și vestigii istorice, dar și zona în care se împletesc armonios tradițiile populare ale românilor, maghiarilor, germanilor și sârbilor. Cu această ediție, caravana „Ie, Românie' își va încheia misiunea de redescoperire a frumuseții satului românesc.

Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu au plecat împreună în Crișana

Așadar, vineri, la Antena 1, satele bihorene Dobrești, Pomezeu și Roșia vor fi bătute cu piciorul de alte două vedete, o interpretă de muzică lăutărească dintr-o familie cu tradiție, Margherita de la Clejani, și un cântăreț școlit la Conservator, Cezar Ouatu. Amândoi vor încerca să descopere cele mai mândre fete de la sat și cei mai talentați localnici din această frumoasă regiune istorică.

„Cezar îmi este prieten, ne știm de foarte mult timp. Este un băiat extraordinar, cu un caracter foarte frumos. La „Ie, Românie', cu siguranță mă voi distra. Eu nu sunt așa de mofturoasă și, chiar dacă-i frig afară, o să fac față', a spus Margherita.

„Marga este o fată cu foarte mult umor, extrem de onestă în prietenie și foarte muncitoare. De câte ori ne întâlnim, ne distrăm foarte mult împreună. Așa se va întâmpla și de data asta. Pentru mine, Ie, Românie' nu înseamnă doar posibilitatea de a descoperi fete frumoase, ci și  întoarcerea la origini. Iar Crișana este o zonă foarte frumoasă, cu oameni îmbujorați, sănătoși, onești, sinceri și curați, și la propriu, și la figurat. Mă bucur că am ajuns în această regiune pe care, recunosc, nu o știam', a adăugat Cezar.

După ce vor găsi cele mai frumoase fete din zonă și cei mai talentați oameni ai locului, Cezar Ouatu și Margherita de la Clejani vor trebui să-i convingă să urce pe scena de la Ie, Românie', unde vor apărea în fața unui juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand și Cosmin Seleși. Juriul venit special de la București va avea misiunea de a alege cea mai frumoasă fată din Crișana și cel mai talentat localnic.

Pentru a vedea mai multe imagini deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Margherita de la Clejani și-a dezvăluit adevăratul nume: „Am încheiat încă un capitol important!'

Fulgy, băiatul Clejanilor, a PICAT examenul de Bacalaureat 2017! Ce NOTE a luat fratele Margheritei de la Clejani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati