Cezar Ouatu va deveni tătic? Artistul a făcut declarații surprinzătoare: „Am și modelul de copil. Vreau să fie creț și brunet ca mine”

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi, care se poate lăuda cu o voce spectaculoasă și rară în același timp. În anul 2013, cântărețul a reprezentat România la Eurovision, unde a făcut o impresie foarte bună și a obținut locul 13. 

Dacă în carieră îi merge bine și a avut multe proiecte de succes, se pare că în viața persoanală nu a reușit încă să-și împlinească toate dorințele.

Cezar Ouatu va deveni tătic?

În cadrul unui interviu, Cezar Oautu a mărturisit că la aproape 38 de ani, nu a reușit încă să aibă familia la care a visat mereu. Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit că își dorește un copil, mai mult ca oricând.

„Oftez, știu eu de ce oftez. Îmi doresc un copil foarte mult și o relație, și o familie înainte de toate, dar nu neapărat pentru că a venit momentul, ci pentru că simt. Poate toți acei fluturi și acea superficialitate normală a unui bărbat la o anumită vârstă, de a încerca tot felul de chestii, a apus la mine, oarecum. Îmi doresc o chestie extrem serioasă și de profundă bazată pe responsabilități sentimentale. Dar o să-l las pe Dumnezeu, poate de ziua mea o să facă minuni.

Am un lipici la copii teribil și mă gândesc că trebuie să-l am pe al meu, am până și modelul de copil. Vreau să fie creț ca mine, brunet ca mine, ochii nu aș vrea ca ai mei, aș vrea să fie deschiși, genele mele lungi. Îmi doresc un copil, grav de mult. Încă nu m-am decis să fie fată sau băiat, dar ce îți Dumnezeu. Dar e clar că mi-aș dori un băiețel. Vreau să fie creț ca mine și să aibă ochii de deschiși la culoare, verzi sau albaștri, nu ca ai mei,' a spus Cezar Ouatu, pentru libertatea.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Cezar Ouatu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cezar Ouatu, mărturisiri din culisele show-ului „Te cunosc de undeva': „Travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam când mă vedeam'

10 lucruri despre CEZAR OUATU!

Cine sunt câștigătorii celei de-a doua semifinale a concursului Eurovision România 2018: „E un moment foarte rar în viaţa unui artist'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete