Cum l-au întâmpinat oamenii pe fostul principe Nicolae? Uite cum au reacționat cei prezenți la Palatul Regal

cum l-au întâmpinat oamenii pe fostul principe Nicolae

În ciuda incidentelor din ultima perioadă, fostul principe Nicolae a primit permisiunea de a participa la funeraliile Regelui Mihai. Ieri, Nicolae Medforth-Mills a mers la Palatul Regal, acolo unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale, iar cei prezenți l-au așteptat emoționați.

Cum l-au întâmpinat oamenii pe fostul principe Nicolae?

Cei care au mers ieri la Palatul Regal pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai au avut posibilitatea de a-l întâlni personal pe fostul principe Nicolae. Oamenii i-au urat acestuia sănătate, i-au transmis mesaje de susținere și l-au îmbrățișat. În plus, un bărbat i-a făcut acestuia și un cadou, un drapel regal pe care era inscripționat un manifest, mesaj pentru care tatăl bărbatului a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Nicolae Medforth-Mills a mers la Palatul Regal însoțit de logodnica sa. După ce a admirat mesajele și florile de pe gardul Palatului Regal, fostul principe Nicolae a stat de vorbă cu cei prezenți.  Oamenii l-au admirat și l-au îndemnat să rămână în România.  

„Rămâneţi aici definitiv! Noi vă dorim să veniţi aici, în locul Majestăţii Sale', i-a spus unul dintre cetățeni, potrivit digi24.ro.

Foto: captură video Digi24

Citește și:

Prima reacție a lui Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, imediat după moartea Majestății Sale

Cine sunt fiicele Regelui Mihai

Cum arăta Regele Mihai în tinerețe? Fotografii de colecție

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete