Cezara Dafinescu, mărturisire uluitoare despre relația cu partenerul ei: „Soțul meu era feroce de gelos, nu mă lăsa să joc”

Cezara Dafinescu a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de pe plaiurile mioritice în anii 80. Ea a fost invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, unde a povestit multe întâmplări și detalii mai puțin știute despre viața ei de pe scenă și de dincolo de ea.

Frumoasa actriță a fost căsătorită de două ori, însă cel de-al doilea soț, de care a fost foarte îndrăgostită, era extrem de gelos, după cum chiar ea a mărturisit.

Cezara Dafinescu, mărturisire uluitoare despre relația cu partenerul ei

„Gelu se îndrăgostise de mine femeia, nu de mine actrița. El mă voia pe mine, nu suporta ideea să joc. Era foarte gelos, era feroce. Eu nu am mai fost actriță în acea perioadă. Și eu eram ca drogată, nu mai voiam nimic, voiam doar să fiu împreună cu el. Am fost soție, amantă, am fost gospodină în acea perioadă. Am învățat să gătesc fel de fel de preparate numai ca să îi fac pe plac', a povestit Cezara Dafinescu, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Cu toate acestea, frumoasa actriță susține că viața ei a fost una minunată alături de ambii soți, motiv pentru care nici nu concepe ideea unei noi relații amoroase.

„Eu sunt o leoaică vanitoasă și în viața personală îmi doresc, la fel ca și în carieră, să merg în sus, din bine în mai bine. După ce am avut o așa viață minunată, după ce am trăit alături de doi bărbați minunați, ce aș mai putea aștepta acum? Un bărbat care să bea? Să mă bată? Ce aș mai putea eu aștepta? Ce să fie mai bine decât am avut, cum aș putea evolua?', a mai adăugat Cezara Dafinescu.

Despre provocările din viața ei, despre rolurile de suflet, dar și despre viața ei personală Cezara Dafinescu vorbește deschis în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Foto: Antena 1

Citește și:

Robbie Williams, probleme grave de sănătate. Ce au descoperit medicii în urma investigațiilor?

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu! Fostul președinte a suferit un accident

Mioara Roman trece prin momente grele! A fost executată silit. „Îmi pare rău, trebuie ajutată'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete