Robbie Williams, probleme grave de sănătate. Ce au descoperit medicii în urma investigațiilor?

După ce a fost nevoit să anuleze mai multe concerte în luna septembrie, Robbie Williams a dezvăluit care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă și ce au descoperit medicii în urma investigațiilor. 

Robbie Williams, probleme grave de sănătate

Înainte de un concert la Zurich, Robbie Williams a început să se simtă rău. Artistul a povestit că înainte de a urca pe scenă brațul stâng a început să îi amorțească, a fost confuz și speriat și a început să respire cu dificultate. După concert, starea artistului nu s-a îmbunătăți, motiv pentru care a mers de urgență la medic.

În urma investigațiilor, medicii au descoperit că artistul prezintă o anomalie cerebrală.

“Am făcut teste de sânge și mai multe ecografii, inclusiv cele ale inimii și ale creierului, și au fost descoperite unele anomalii, inclusiv ceva pe creier care părea să fie sânge”, a spus Robbie Williams, potrivit dailymail.co.uk. Pentru că rezultatele analizelor nu au fost tocmai bune, medicii au decis ca Robbie Williams să rămână internat la Terapie Intensivă, timp de o săptămână.

Acest incident l-a speriat teribil pe artist, făcându-l să realieze că nu este invincibil și că trebuie să acorde mai multă atenție stării sale de sănătate. În plus, celebrul cântăreț și-a schimbat radical stilul de viață: “Acum sunt vegetarian, fac pilates în fiecare zi, fac yoga în fiecare zi și mănânc un mare burger duminica”, a povestit artistul, conform dailymail.co.uk.

Robbie Williams a menționat că nu s-a recuperat complet, dar că este pe drumul cel bun și este foarte optimist. Acesta va susține mai multe concerte în Australia şi Noua Zeelandă, începând cu luna februarie, atunci când își va relua turneul.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Robbie Williams.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Vești proaste pentru fanii lui Fuego. Celebrul cântăreț și-a anulat mai multe concerte

Ilinca Vandici, siluetă impecabilă la 5 luni după ce a născut! Cum a reușit săm slăbească atât de repede

Adrien Brody, îndrăgostit de talentul Alexandrei Dinu: „Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete